Χωρίς κατηγορία

Νέος πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης ο Δημήτρης Ηλιάδης με 64%!

Ο κύβος ερρίφθη! Ο κόσμος του Άρη ανέδειξε τον νέο του πρόεδρο για την ΠΑΕ για τα επόμενα χρόνια. Ο Δημήτρης Ηλιάδης είναι ο εκλεκτός του κιτρινόμαυρου κόσμου, αυτού που άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα από νωρίς το πρωί μέχρι τις 7.15μ.μ., όταν και έκλεισαν οι κάλπες.

Ο πρώην πρόεδρος της κίτρινης ΠΑΕ, με τον συνδυασμό «ΑΡΗΣ-ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ» γίνεται πλέον νυν πρόεδρος, επικρατώντας με σχετική άνεση του Λάμπρου Σκόρδα και του ψηφοδέλτιου «100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΗΣ» στις εκλογές, επιβεβαιώνοντας στην πράξη τον τίτλο του «φαβορί» με βάσει την εικόνα που διαμορφώθηκε από νωρίς.

Όπως σας ενημέρωσε άμεσα το PRESSARIS, το οποίος βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο Κλεάνθης Βικελίδης, ο Ηλιάδης πήρε “κεφάλι” στα πρώτα τμήματα, δείχνοντας ότι θα έχει τον πρώτο λόγο στο τελικό αποτέλεσμα, όπως κι έγινε με την ολοκλήρωση της καταμέτρησης!

Το τελικό αποτέλεσμα των εκλογών είναι 64% για τον Ηλιάδη και 36% σύμφωνα με τα όσα ανακοινώθηκαν πριν από λίγο στο Κλεάνθης Βικελίδης. Συγκέντρωσε συνολικά 1.439 ψήφους, έναντι 769 του Σκόρδα. Τα άκυρα/λευκά ήταν 41, σε σύνολο 2.249 μελών που προσέφυγαν στις κάλπες. Απομένει η επίσημη ανακοίνωση της ΚΜΑ

H “επόμενη μέρα” του Άρη ξημερώνει με τον Ηλιάδη στο τιμόνι και τους συνεργάτες του με ένα και μοναδικό σκοπό να βγάλουν τον σύλλογο από τη μιζέρια, να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις ανάπτυξης και να χτίσουν ένα νέο τοπίο για ένα καλύτερο αύριο, μέσα σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες!

Ο κόσμος του Άρη έχει υψηλές προσδοκίες, ας μην το ξεχνάμε.

To Top