Νέος πρόεδρος της Σούπερ λίγκας ο Βαγγέλης Μπαταγιάννης

Παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη και με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό να ψηφίζουν “παρών” και “λευκό”, ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μπαταγιάννης εξελέγη στη θέση του προέδρου της Σούπερ λίγκας.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Τα ρεπορτάζ επιβεβαιώθηκαν και ο Βαγγέλης Μπαταγιάννης είναι ο νέος πρόεδρος της Λίγκας, μετά από ψηφοφορία που διήρκεσε πολύ λίγα λεπτά.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός έπαιζε χωρίς αντίπαλο, αφού η πλευρά της ΑΕΚ αποφάσισε να αποσύρει την υποψηφιότητα του Πέτρου Καϊμακάμη.

Όπως αναφέρουν τα αθηναϊκά σάιτ:

“Ο Βαγγέλης Μπαταγιάννης που αποτελούσε τον εκλεκτό του Ολυμπιακού ήταν τελικά ο μοναδικός υποψήφιος και πήρε το χρίσμα για να αντικαταστήσει τον Γιώργο Στράτο στην προεδρία του συνεταιρισμού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός ψήφισαν “παρών” και “λευκό” αντίστοιχα, καθώς δεν θέλησαν να στηρίξουν με την ψήφο τους τον υποψήφιο των Πειραιωτών. Μία στάση βέβαια που διευκόλυνε και η απουσία άλλου υποψηφίου, καθώς η ΑΕΚ διαπιστώνοντας σήμερα το πρωί ότι δεν θα είχε ούτε την υποστήριξη των “πρασίνων”, αποφάσισε από το να υποστεί μία ήττα, να αποσύρει την υποψηφιότητα του Πέτρου Καϊμακάμη.

Ο Βαγγέλης Μπαταγιάννης βρίσκεται στη θέση του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός από τον περασμένο Νοέμβριο. Πριν μία διετία είχε διατελέσει αντιπρόεδρος και του Ατρομήτου, όντας προσωπικός δικηγόρος του Γιώργου Σπανού, τον οποίο είχε εκπροσωπήσει σε πολλές σημαντικές υποθέσεις”.

To Top