ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέος τεχνικός διευθυντής της Χανιώτης ο βετεράνος τερματοφύλακας του Άρη, Δημήτρης Καρατζιοβαλής

Νέος τεχνικός διευθυντής της Χανιώτης είναι ο Δημήτρης Καρατζιοβαλής. Ο βετεράνος τερματοφύλακας του Άρη διαδέχτηκε τον Θανάση Πετκάκη.

Ο 47χρονος, με καταγωγή από Ν. Μαρμαρά, είχε ανάλογο ρόλο στον Απόλλωνα Καλαμαριάς στη Γ΄ Εθνική το 2015, ενώ στους Πόντιους, όπως και στον Άρη, είχε αγωνιστεί στην Α΄ Εθνική, ως τερματοφύλακας.

Ο Δημήτρης Καρατζιοβαλής είναι προπονητής τερματοφυλάκων στις ακαδημίες του Ερασιτέχνη Απόλλωνα Καλαμαριάς, ενώ πέρυσι ήταν με ίδιο ρόλο στο τιμ του Θερμαϊκού Θέρμης (Γ΄ Εθνική).

Ως βετεράνος τερματοφύλακας, εκτός από Άρη και Απόλλωνα Καλαμαριάς, ο Καρατζιοβαλής είχε αγωνιστεί και σε Δόξα Δράμας, Απόλλωνα Σμύρνης, Ποσειδώνα Μηχανιώνας, Κασσάνδρα, Μακεδονικό, Ολυμπιακό Βόλου, Κρήνη και Μελιτέα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας της Χαλκιδικής:

“Ο Δημήτρης Καρατζιοβαλης στην Χανιώτη. Την θέση του τεχνικού διευθυντή αναλαμβάνει ο Χαλκιδικιώτης παλαίμαχος τερματοφύλακα στην ομάδα του Α. Ο. Χανιώτης. Ο Δημήτρης Καρατζιοβαλής συμφώνησε με την διοίκηση της ομάδας μας και μαζί θα πετύχουμε τους φετινούς στόχους στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια μας !!!¨.

To Top