Νέος τεχνικός του Λεβαδειακού ο Οφρυδόπουλος

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος ανέλαβε τον πάγκο του Λεβαδειακού, μετά την αποχώρηση του Νίκου Νιόπλια.
Άμεση η αντικατάσταση του Νίκου Νιόπλια στους Βοιωτούς, οι οποίοι ανακοίνωσαν ότι αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος, που το καλοκαίρι αποχώρησε από την ΑΕΚ Β.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Λεβαδειακός ανακοινώνει ότι νέος προπονητής της ομάδας μας αναλαμβάνει ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος.

Γεννημένος στις 26 Οκτωβρίου 1973, ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος επιστρέφει στην οικογένεια του Λεβαδειακού μετά από 2,5 χρόνια, έχοντας μία σημαντική διαδρομή στο ελληνικό ποδόσφαιρο τόσο ως προπονητής, όσο κι ως παίκτης.

Αγωνίστηκε για χρόνια σε πολλές ομάδες της μεγάλης κατηγορίας, ενώ ως προπονητής συνεργάστηκε με τον Άλιμο, τη Λαμία (βοηθός προπονητή), τον Ατρόμητο (προπονητής Ακαδημίας), είχε δύο διαφορετικές θητείες στην Παναχαϊκή, πέρασε επίσης από την Δόξα Δράμας και τα δύο προηγούμενα χρόνια ήταν ο τεχνικός της ΑΕΚ Β. Κάθισε μάλιστα στον πάγκο και της πρώτης ομάδας της ΑΕΚ, στο φινάλε της σεζόν 2021-22.

Άμεσος συνεργάτης του θα είναι ο Νίκος Καραμπετάκης. Γεννημένος στις 17/5/1971, έχει θητεύσει σε Ηρακλή, Δόξα Δράμας, Αγροτικό Αστέρα, ΟΦΗ, Ιάλυσο, Τρίγλια, ενώ τελευταίος σταθμός του ήταν ο Απόλλων Παραλιμνίου, τον οποίο οδήγησε σε μία ιστορική επιτυχία πέρυσι, φτάνοντας -ως ομάδα Γ’ Εθνικής- στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Σωκράτη και Νίκο καλωσήρθατε στην οικογένεια του Λεβαδειακού. Σας ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες!

To Top