Νέο αγκάθι από ΦΙΦΑ για Παναθηναϊκό!

Ενός κακού μύρια έπονται και το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση του Παναθηναϊκού, που πέρα από τα πολλά οικονομικά προβλήματα και το θέμα της αδειοδότησης έχει να αντιμετωπίσει και την πρώην ομάδα του Ζέκα, τη Σετούμπαλ.

1,90 πληρώνει ο «άσος» του Άρη κόντρα στον Αστέρα. Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Οι Πορτογάλοι προειδοποιούν ότι θα προσφύγουν στη ΦΙΦΑ για τα χρήματα που τους χρωστάνε για την αγορά του νεαρού μεσοεπιθετικού. Σημειώνεται πως στην περίπτωση αυτή, πέρα από τα χρήματα της Σετούμπαλ και ενδεχομένως πρόστιμο, προβλέπεται ακόμη και τιμωρία με αφαίρεση τριών βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα μόλις τελεσιδικήσει η υπόθεση.

Το ποσό βέβαια δεν είναι υπέρογκο, αφού πρόκειται για 130.000 ευρώ, και το οποίο ο Δημήτρης Γόντικας είχε εξασφαλίσει παράταση για να δοθεί αυτές τις μέρες, όμως μετά την παραίτησή του και τη διάλυση του Δ.Σ ουδείς έχει επικοινωνήσει μαζί τους και κανένας δεν παίρνει την ευθύνη να υπογράψει για αυτά τα χρήματα, με αποτέλεσμα οι ιθύνοντες του πορτογαλικού συλλόγου να έχουν ξεπεράσει τα όρια της υπομονής τους. 

Επομένως, αν ο Παναθηναϊκός δεν δώσει άμεσα στην Σετούμπαλ το ποσό που απαιτείται, οι Πορτογάλοι θα προσφύγουν στην ΦΙΦΑ και ο κίνδυνος τιμωρίας είναι υπαρκτός.
 Πηγή: soccerplus.gr

To Top