Νέο δημοσίευμα για Κοέλιο: “Τελειωμένος από τη Μπενφίκα, τον θέλει ξανά ο Άρης”

Νέο δημοσίευμα από την Πορτογαλία επιβεβαιώνει πως το μέλλον του Νούνο Κοέλιο δεν περνάει μέσα από το Ντα Λουζ και την Μπενφίκα και μάλιστα αυτό το γνωρίζει ήδη ο παίκτης και ο ατζέντης του και αναζητούν, έστω κι ανεπίσημα, την επόμενη μέρα.

Το “maisfutebol.iol.pt” ανέφερε ξανά πως έχει η κατάσταση με τέσσερις παίκτες της Μπενφίκα που είχαν δοθεί δανεικοί την περασμένη χρονιά.

Από τους τέσσερις μόνο το μέλλον του Νούνο Κοέλιο φαίνεται να είναι πιο ξεκάθαρο, με την έννοια ότι δεν πρόκειται να συνεχίσει στην Μπενφίκα, παρότι έχει συμβόλαιο και την επόμενη χρονιά. Αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Πορτογάλοι πως “ο Νούνο Κοέλιο θα δοθεί για άλλη μια χρονιά δανεικός. Το “maisfutebol” γνωρίζει πως παρόλο που δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση, ο εκπρόσωπος του παίκτη και ο ίδιος ο παίκτης είναι προετοιμασμένοι και μελετούν τα δεδομένα” και γίνεται λόγος για το ενδιαφέρον του Άρη για μια δεύτερη χρονιά δανεισμού: “Ο Άρης Θεσσαλονίκης, όπου ο αμυντικός μέσος ήταν την περασμένη χρονιά, παραμένει ενδιαφερόμενος για να τον διατηρήσει στην ομάδα”.

 

To Top