Χωρίς κατηγορία

Νέο διπλό τεστ με Παλέρμο και Κόμο με απώλειες – Τι περιμένει ο Κατσαβάκης

Τα φιλικά προετοιμασίας για τον Άρη συνεχίζονται. Σήμερα στις 6 μ.μ. στο Μαλές της Ιταλίας, οι κίτρινοι θα συμμετέχουν σε ένα τουρνουά όπου θα δώσουν δυο αγώνες 45′ με την Παλέρμο και την Κόμο. Το PRESSARIS θα σας μεταδώσει λεπτό προς λεπτό την εξέλικη των αγώνων και όλο το ρεπορτάζ.

Ο Μάκης Κατσαβάκης αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα. Ο Ανδρέας Ηρακλής έχει ένα χτύπημα στο μηρό από μια κλοτσιά που δέχθηκε στο φιλικό με τη Σιένα και έκανε ατομικό πρόγραμμα. Αποτέλεσμα είναι να μην αγωνιστεί καθόλου στο τουρνουά. Κάτι ανάλογο ενδέχεται να συμβεί και με τον Καπετάνο που έχει ένα αιμάτωμα από χτύπημα αντιπάλου και η συμμετοχή του στα δυο παιχνίδια θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή πριν από τους αγώνες.
Αντίθετα ο Στέλιος Τσουκάνης προπονήθηκε κανονικά για πρώτη φορά επί ιταλικου εδάφους ξεπερνώντας το πρόβλημα στη μέση του και μάλιστα θα χρησιμοποιηθεί σήμερα στο φιλικό με την Κόμο.

Από κει και πέρα, ο Κατσαβάκης σε αυτά τα δυο 45λεπτα περιμένει να βγάλει κάποια περισσότερα συμπεράσματα κυρίως σε ότι αφορά την αγωνιστική φιλοσοφία της ομάδας.

Έχει ήδη έναν σαφή προσανατολισμό για τον τρόπο με τον οποίο θα λειτουργεί η ομάδα μεσοαμυντικά και θα καλύπτει τους χώρους, ενώ προσπάθησε με τους παίκτες του να δουλέψει στις αδυναμίες που υπάρχουν μεσοεπιθετικά σε ότι αφορά την δημιουργία φάσεων.

Επίσης για μια ακόμη φορά περιμένει συγκεκριμένα πράγματα από την αξιοποίηση των στημένων φάσεων. Όλα αυτά γνωρίζοντας κι ο ίδιος, ότι η ομάδα έχει πολύ δρόμο ακόμη και θα είναι πολύ διαφορετική με την ενσωμάτωση των τριών μεταγραφών και την αύξηση της αγωνιστικής ετοιμότητας του Γιαννιώτα.

To Top