ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέο… διπλό “χτύπημα” για τον Άρη! Συμφωνία με Ματαρίτα και Φατόρε για τα άκρα της άμυνας!

Νέο… διπλό “χτύπημα” για τον Άρη! Μετά τον Ντομαγκόι Πάβισιτς η κιτρινόμαυρη ομάδα ήρθε σε συμφωνία με τον Ρόναλντ Ματαρίτα και τον Βαλεντίνο Φατόρε για τα άκρα της άμυνας!

Ο Κοσταρικανός Ρόναλντ Αλμπέρτο Ματαρίτα Ουλάτε, όπως είναι το πλήρες όνομά του, είναι γεννημένος στις 9 Ιουλίου 1994, έχει αγωνιστεί στο MLS για λογαριασμό της Νιου Γιορκ Σίτι και του Σινσινάτι με τελευταίο σταθμό της καριέρας του, την Ντνίπρο από την Ουκρανία. Είναι αριστερός μπακ και έχει 54 συμμετοχές με την Εθνική της Κόστα Ρίκα και 3 γκολ.

Ο Ματαρίτα αγωνίστηκε στο MLS στην τελευταία επταετία καθώς το καλοκαίρι του 2016 τον απέκτησε η Νιου Γιορκ Σίτι έναντι του ποσού των 475.000 ευρώ από την Αλαχουελένσε.

Με τη φανέλα της Νέας Υόρκης αγωνίστηκε σε 121 αγώνες έχοντας τέσσερα γκολ και εννιά ασίστ. Πέντε χρόνια (2021) αργότερα η Σινσινάτι απέκτησε τα δικαιώματά του έναντι 545.000 ευρώ και παρέμεινε σ’ αυτή για περίπου δύο χρόνια (32 αγώνες, τρία γκολ, επτά ασίστ). Το συμβόλαιο του Κοσταρικανού ποδοσφαιριστή ολοκληρώθηκε τον περασμένο Γενάρη όπου αποφάσισε να κάνει το βήμα προς την Ευρώπη για πρώτη φορά στην καριέρα του για λογαριασμό της Ντνίπρο. Στην ουκρανική ομάδα έπαιξε σε εννιά αγώνες.

Οι αριθμοί του:

Ο γεννημένος στις 10 Αυγούστου 2001, στην Αργεντινή, αλλά με Ισπανική υπηκοότητα Βαλεντίνο Φατόρε αγωνίζεται ως δεξί μπακ. Ανήκει στην Σεβίλλη και έχει συμμετοχές με την δεύτερη ομάδα της κατόχου του Europa League, ενώ έχει παίξει και στην Εθνική Νέων της Ισπανίας. Θεωρείται από τους ανερχόμενους στην ηλικία του ποδοσφαιριστές.

Ο γεννημένος στο Μπουένος Αϊρες αλλά Ισπανός ποδοσφαιριστής, μέτρησε 33 συμμετοχές με πέντε γκολ και 2 ασίστ, όντας ο αρχηγός της Σεβίλλης Β’, στην 4η κατηγορίας της Ισπανίας. Ο Φατόρε έχει αγωνιστεί μια φορά και με την πρώτη ομάδα της Σεβίλλης, απέναντι στην Μπαρτσελόνα, τον Δεκέμβριο του 2021.

Οι αριθμοί του:

Οι δυο ποδοσφαιριστές έχουν συμφωνήσει προφορικά με τον Άρη και εκτός απροόπτου μετά τις υπογραφές θα είναι στην αποστολή για το Ισραήλ.

 

 

To Top