Νέο δ.σ. στον Ερασιτέχνη! Μέσα Οικονόμου, Ταουξίδης και Χριστοφορίδης, εκτός Δεσύπρης-Ψηφίδης

Το Ειρηνοδικείο έκανε δεκτή την αίτηση που κατέθεσε ο Ερασιτέχνης Άρης για διορισμό νέας διοίκησης, με το νέο δ.σ. να αποτελείται από τους κ.κ. Οικονόμου, Ταουξίδη, Ιωάννου, Χριστοφορίδη, Πλαγάκο, Κοκκόνη, Αναστασίου, Ανδρεάδη, Τσούλια και Αγγελούση. Εκτός του δεκαμελούς νέου συμβουλίου του ΑΣ έμειναν οι Δεσύπρης και Ψηφίδης.

Το νέο δ.σ. θα συγκροτηθεί σε σώμα σήμερα το βράδυ, ενώ όπως σας έχει επισημάνει εδώ και μέρες το PRESSARIS επικρατέστερος για την θέση του προέδρου είναι ο Τάσος Οικονόμου.

Όπως προβλέπεται η νέα διοίκηση πήρε προσωρινή διαταγή μέχρι τις 8 Φεβρουαρίου, όταν θα εξεταστεί ξανά η κύρια αίτηση, στην οποία θα ληφθούν υπόψιν τα αποτελέσματα της γενικής συνέλευσης του Ερασιτέχνη.

Αρχικό μέλημα της νέας διοίκησης είναι η εκκίνηση της εκκαθάρισης της ΠΑΕ που θα αποφασισθεί στην γενική συνέλευση των μετόχων που έχει οριστεί για τις 15 Ιανουαρίου.

Εκτός του δεκαμελούς νέου συμβουλίου του ΑΣ, δράση αναλαμβάνουν οι Πασχάλης Καραγιάννης, ως υπεύθυνος του αγωνιστικού κολυμβητικού και Χρήστος Μουντζέλης στο κομμάτι των δημοσίων σχέσεων.

To Top