Νέο επεισόδιο στην ένταση Λεκλέρ-Σάινθ

Μετά από 4 διαδοχικές παρουσίες στο βάθρο στα ισάριθμα περασμένα GP της Formula 1, η Ferrari απέτυχε να κάνει το ίδιο και στον αγώνα της Κίνας καθώς η SF-24 υστέρησε σε ρυθμό αγώνα τόσο από τη Red Bull RB20, όσο και -απρόσμενα- από τη McLaren MCL38 με την οποία ο Λάντο Νόρις κέρδισε τη 2η θέση ανάμεσα στους Μαξ Φερστάπεν και Σέρτζιο Πέρεζ.

Όμως, αυτό δεν είναι το μόνο πρόβλημα για τη Scuderia. Στη Σαγκάη άναψαν οι πρώτες “φιτιλιές” στη σχέση των δύο οδηγών της, Σαρλ Λεκλέρ και Κάρλος Σάινθ. Η επαφή των δύο στον 16ο γύρο του αγώνα Sprint, κατά τη μεταξύ τους μάχη, προκάλεσε τα παράπονα του Λεκλέρ στη ραδιοεπικοινωνία ότι ο Σάινθ “ξεπέρασε τα όρια, μάχεται πιο έντονα με μένα παρά με άλλους”.

Την επόμενη μέρα, στο GP της Κίνας, ήρθε το νέο επεισόδιο της μάχης μεταξύ των δύο οδηγών της Scuderia, στην πρώτη παρατεταμένη στροφή της Σαγκάης. Οι δύο εκκίνησαν από την 6η και 7η θέση, και ο Λεκλέρ στην πρώτη στροφή ώθησε τον Σάινθ εκτός πίστας στην εξωτερική – επιτρέποντας στον Τζορτζ Ράσελ με τη Mercedes να τους περάσει και τους δύο.

 

To Top