Νέο εφιαλτικό “χτύπημα”! Ανακλήθηκε η προσωρινή διαταγή της ΠΑΕ! Αναβολή ενός μήνα στη δικάσιμο του 99!

Απροστάτευτη στους ουκ ολίγους πιστωτές της είναι εδώ και λίγη ώρα η ΠΑΕ Άρης καθώς η έδρα του Πρωτοδικείου ήταν αρνητική στο αίτημα για τη διατήρηση της προσωρινής διαταγής. Οι κίτρινοι κινδυνεύουν πλέον με αφαίρεση βαθμών.

Μπορεί το δικαστήριο να έκανε δεκτό το αίτημα του Άρη για αναβολή (ορίστηκε νέα δικάσιμος στις 24 Μαρτίου) αλλά ανακάλεσε την προσωρινή διαταγή που προστάτευε την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ από τους πιστωτές της.

Αυτό σημαίνει ότι ο Άρης κινδυνεύει από σήμερα από πρώην ποδοσφαιριστές που έχουν τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις ενεργοποίησης ποινών, όπως ο Θέμης Κουλουχέρης αλλά και με κατάσχεση από το Λάκκωμα που αντιδίκισε (ήταν παρούσα η δικηγόρος Αγγελική Μόκκα).

Εναντίον του Άρη παρενέβη και ο δικηγόρος των Κούπερ,Τόχα, Κατσαβάκη, Καζναφέρη, Ιάκομπ και Βελλίδη.

Ο Άρης δεν κινδυνεύει αμεσα από τους Καστίγιο, Φατί και Σανκαρέ,  το αίτημα των οποίων για επιβολή ποινών εκδικάζεται αύριο στο διαιτητικό της ΕΠΟ.

Να σημειωθεί ότι το αίτημα για αναβολή και διατήρηση της προσωρινής διαταγής υποστήριξε για λογαριασμό του Άρη ο δικηγόρος και Αντιπρόεδρος του Δ.Σ της Κοινωνίας Μελών, Κώστας Γεωργιάδης που επικαλέστηκε πρόβλημα υγείας του Κώστα Παπαδόπουλου.

To Top