Νέο θετικό κρούσμα στην Λαμία! Παπαϊωάννου: «Δεν προλάβαμε την διασπορά, θα υπάρξουν κι άλλα!»

Δραματική δείχνει να είναι πλέον η κατάσταση στη Λαμία (πρώτη αντίπαλος του Άρη μέσα στο 2021), καθώς ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου ανέφερε στον αέρα του ΛΑΜΙΑ FΜ-1 που υπάρχει και νέο θετικό κρούσμα μεταξύ των ποδοσφαιριστών της ομάδας. «Ενα νέο κρούσμα προστέθηκε στα  ως τώρα δέκα- γνωστά κρούσματα που ταλαιπωρούν την ποδοσφαιρική οικογένεια του ΠΑΣ Λαμία», ανέφερε σχετικά.

Μάλιστα υπάρχουν πληροφορίες πως υπάρχει αυξητική τάση και το νούμερο θα ανέβει περαιτέρω, ενώ ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου έδειξε έξαλλος από το γεγονός πως γίνονται έλεγχοι από την αστυνομία για το αν τηρείται ή όχι η καραντίνα από  τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος. «Ο κάθε αστυνομικός δεν μπορεί να γίνεται όργανο του κάθε ιδιοκτήτη ΠΑΕ», ανέφερε σχετικά.

Ακόμη συμπλήρωσε πως «σαν ΠΑΕ λάβαμε όλα τα μέτρα για να προστατευθούν οι παίκτες μας αλλά ήταν αδύνατον να προλάβουμε την διασπορά. Ευτυχώς που η κατάσταση όλων είναι καλή ενώ συνεχώς βελτιούμενη είναι και η κατάσταση του ποδοσφαιριστή που νοσεί στον Νοσοκομείο Λαμίας.  Έχω αρχές και δεν τις αλλάζω… Ας ήμασταν καλά και ας χάναμε ένα ακόμη παιχνίδι».

To Top