Νέο κάζο για Ρεάλ και… αντίο στο πρωτάθλημα (video)

Η Ρεάλ Μαδρίτης ηττήθηκε από την Λεβάντε (1-2) και συνεχίζει να απογοητεύει.

Δεν μπορεί αυτή η Ρεάλ. Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν (ο οποίος δεν βρισκόταν στον πάγκο λόγω κορωνοϊού), ύστερα από τον αποκλεισμό της από το Κύπελλο και το Σούπερ Καπ, έκανε γκέλα και στο πρωτάθλημα, χαρίζοντας ουσιαστικά από τώρα τον τίτλο στην Ατλέτικο που βρίσκεται 7 βαθμούς μπροστά και έχει δυο ματς λιγότερα.

Με το που μπήκε η Ρεάλ Μαδρίτης στο γήπεδο, στο 9ο λεπτό ο Μιλιτάο είδε την κόκκινη κάρτα, όταν ανέτρεψε τον Σέρχιο Λεόν που έβγαινε μόνος του απέναντι από τον Κουρτουά. Κάπως έτσι το έργο των Μανδριλένων έγινε από την αρχή πιο δύσκολο.

Στο 13ο λεπτό ο Ασένσιο άνοιξε το σκορ για τη «βασίλισσα», ενώ στο 32’ ο Μοράλες έφερε το ματς στα ίσα κάνοντας το 1-1, σκορ που παρέμεινε μέχρι το ημίχρονο.

Το παιχνίδι κύλησε ισορροπημένα στην συνέχεια, με τους φιλοξενούμενους να εκμεταλλεύονται το αριθμητικό τους πλεονέκτημα και να φέρνουν… τούμπα το ματς.

Με σουτ στην κίνηση ο Ρότζερ Μαρτί μετά από γύρισμα του Μπαρντί, έκανε το 1-2 στο 79’ δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του Πάκο Λόπεθ, σκορ το οποίο κράτησε μέχρι το φινάλε, παίρνοντας σπουδαία νίκη.

 

To Top