Νέο κρίσιμο δικαστήριο για τα χρέη, αποφασίζει η ΠΑΕ για το άρθρο 99

Παράλληλα με τον «υπέρ πάντων αγώνα» που κάνει η ομάδα στο χορτάρι, υπάρχουν πάντοτε τα ανοιχτά μέτωπα στον οικονομικό τομέα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι την Τρίτη υπάρχει νέο κρίσιμο δικαστήριο για τα χρέη προς Καστίγιο, Φατί, Ντίκο, Σανκαρέ με την πλευρά των παικτών να ζητούν μηδενισμό και αφαίρεση βαθμών για τον Άρη στο διαιτητικό δικαστήριο.

Λογικά σήμερα θα αποφασιστεί ποιος θα εκπροσωπήσει τον Αρη αύριο στο διαιτητικό της ΕΠΟ, ενώ θα αναζητηθεί μια επαφή με τον δικηγόρο που εκπροσωπεί τους παίκτες.

Την ίδια ώρα, στη διάθεση της νέας διοίκησης θα είναι ο φάκελος της υπόθεσης του άρθρου 99, που εκδικάζεται την ερχόμενη Παρασκευή. Με κοινή τους απόφαση, οι τρεις δικηγόροι που χειρίζονται την υπόθεση από την αρχή (Αργυριάδης, Τσομίδης και Χριστοφορίδης) παρέδωσαν μέσα τους φακέλους στον Γιάννη Ψηφίδη που με τη σειρά του θα τους παραδώσει στη νέα διοίκηση.
Βάσει της λογικής την υπόθεση θα αναλάβει ο δικηγόρος Κώστας Παπαδόπουλος, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρχει και συνεργασία με τον Αργύρη Αργυριάδη.

To Top