Νέο κρούσμα κορωνοϊού στον ΠΑΟΚ

Νέο κρούσμα κορωνοϊού στις τάξεις του ΠΑΟΚ μετά τα σημερινά τεστ στα οποία υποβλήθηκε το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Οι παίκτες υποβλήθηκαν σε νέα τεστ Covid -19 πριν την έναρξη της σημερινής προπόνησης, με τα αποτελέσματα των εξετάσεων να δείχνουν ένα ακόμη κρούσμα θετικό.

Όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, άμεσα ενεργοποιήθηκαν όλα τα απαραίτητα πρωτόκολλα και το κρούσμα έχει ήδη απομονωθεί, μπαίνοντας σε καραντίνα για τις επόμενες 14 ημέρες.

Νέο κρούσμα κορωνοϊού στον ΠΑΟΚ

Νέο κρούσμα κορωνοϊού προέκυψε στον ΠΑΟΚ μετά τα προγραμματισμένα τεστ Covid για τον αγώνα με την Ομόνοια.

Ένα ακόμη κρούσμα κορωνοϊού έχει καταγραφεί στον ΠΑΟΚ μετά τα προγραμματισμένα τεστ Covid -19 που υποβλήθηκαν οι ποδοσφαιριστές πριν από το ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Ομόνοια.

Ο ποδοσφαιριστής έχει ήδη απομονωθεί, όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις, και προβλέπεται από το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου είναι καθησυχαστικοί, επισημαίνοντας πως δεν επηρεάζει στο ελάχιστο την προετοιμασία και τις διαδικασίες του αγώνα δεδομένου πως το περιστατικό έχει αντιμετωπιστεί και ακολουθούνται πιστά οι οδηγίες…

Αξίζει να σημειωθεί πως, όπως ορίζουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα, το όνομα του ποδοσφαιριστή δεν ανακοινώνεται, χωρίς πάντως να αποκλείεται ο ίδιος να το γνωστοποιήσει με τον τρόπο που εκείνος επιθυμεί.

To Top