ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Νέο μένος Κούγια κατά Άρη: “Αν εφαρμοστεί ο νόμος, τότε δεν θα ανέβει…”

Την άποψή του πως ο Άρης δεν έχει καμία τύχη στην προσπάθεια που κάνει να ανατρέψει την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ εξέφρασε ο Αλέξης Κούγιας, δείχνοντας νέο… μένος κατά των κίτρινων.

Αναλυτικά όσα είπε στο “Μετρόπολις”:

«Πράγματι υπάρχει ένα συγκεχυμένο νομικό καθεστώς και πάντοτε συνέβαινε αυτό σκόπιμα γιατί έτσι δινόταν η δυνατότητα σε αυτούς που περιβάλλουν τα κέντρα εξουσίας να κάνουν τα δικά τους παιχνίδια.

Μέχρι τώρα στο θέμα του Άρη εφαρμόστηκε ο νόμος. Μπορεί να πληρώνει και την θέση του Καλαϊτζίδη στο θέμα της Βέροιας. Με μια διαφορά, όμως.

Ο νόμος είναι με τη θέση της επιτροπής εφέσεων. Αυτά που έλεγε η πλευρά Καλαϊτζίδη ήταν εκτός νομικής πραγματικότητας. Τώρα ήρθε ένας άλλος καινούργιος και λέει δώστε μου εμένα το κουμάντο, λέγοντας το ίδιο παραμύθι.

Ότι φταίνε οι άλλοι γιατί δεν ήταν με τη σωστή πλευρά, ενώ δεν λένε την αλήθεια ότι αν εφαρμοστεί ο νόμος, ο Άρης δεν παίζει στη Β’ Εθνική.

Το διαιτητικό δικαστήριο δεν έχει δικαιοδοσία. Τα περί αναψηλάφησης είναι νομικούρες. Αν είσαι νομικός με νομική αξιοπρέπεια δεν μπορείς να βγαίνεις και να λες τα περί αναψηλάφησης. Σαν άνθρωπος του ποδοσφαίρου θα έλεγα ότι όλοι θέλουμε τον Άρη στη Β’ Εθνική. Πιστεύω, όμως, ότι τα πράγματα θα μείνουν ως έχουν».

To Top