Νέο μπαράζ συζητήσεων στο ξενοδοχείο για τη “χρυσή τομή”, ανέβασε ο Άρης την προσφορά για Κόκε!

Συνεχίστηκαν οι συζητήσεις ανάμεσα στους ανθρώπους του Άρη και τον Χοσέλ Μανουέλ Κοντρέρας Πάρντο, για το θέμα του Σέρχιο Κόκε!

Μετά την αρχική πρώτη συζήτηση στα γραφεία του συλλόγου, οι άνθρωποι του ποδοσφαιρικού τμήματος, με επικεφαλής τον Γιώργο Γαλανό, είχαν νέο μπαράζ συζητήσεων με τον αδελφό και ατζέντη του Ισπανού επιθετικού στο ξενοδοχείο, όπου έχει καταλύσει, προκειμένου να βρεθεί η “χρυσή τομή”.

Στις νεότερες συζητήσεις μπήκαν πια σε συγκεκριμένα οικονομικά μεγέθη. Η πλευρά Κόκε, πέρα από τα πάγια χρήματα που ζήτησε, έβαλε στο τραπέζι μπόνους συμμετοχών, γκολ κτλ. με αποτέλεσμα να ξεφεύγουν τα ποσά ακόμη και στο 100% των όσων είχαν ειπωθεί (και προσυμφωνηθεί) τηλεφωνικά!

Από την άλλη πλευρά, οι κίτρινοι ανέβασαν την προσφορά τους στο 50% από την αρχική πρόταση θέλοντας να δείξουν έμπρακτα τη θέλησή τους για τη συνεργασία σε συνδυασμό με τις γενικότερες ισορροπίες μέσα στην ομάδα.

Και από τις νέες αυτές συζητήσεις δόθηκε η αίσθηση στους ανθρώπους του Άρη ότι οι δυο πλευρές είναι κοντά στη “χρυσή τομή”.

Ο αδελφός Κόκε (συνοδεύεται από τον μάνατζερ Μαρκ Σαλιγκρού) δεσμεύτηκε να μιλήσει με τον Ισπανό επιθετικό και την Πέμπτη να υπάρχει νέα συνάντηση, στην οποία λογικά θα απαντήσει στον Άρη, με το θέμα να παραμένει ανοιχτό!

To Top