Νέο “ξέσπασμα” του “Τίγρη”…

Νέo διαδικτυακό… ξέσπασμα είχε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, όπως είχε προαναγγείλει και χθες. Ο “Τίγρης” αναφέρθηκε στους ανθρώπους, του περιβάλλοντος του Αρη, οι οποίοι -όπως ισχυρίζεται- είναι ασυνεπείς απέναντί του.

Όπως έγραψε στο Facebook:

“Ας πάρουμε τα πράγματα απο την αρχή. Μου ζητήθηκε για μια ακόμη φορά στη ζωή μου να βοηθήσω τον ΑΡΗ από τους κ.κ. Γεωργουλη και Κουρόγλου, να κάνει ένα νέο ξεκίνημα. Παράλληλα με το αγωνιστικό να υπάρχει και έλεγχος διαχείρισης (ο νοών νοείτο). Άφησα το Μαρούσι και αγαπημένους φίλους και ήρθα. Τα χρήματα της συμφωνίας ανέλαβε οικειοθελώς να πληρώσει η ΣΑΡΙΣΑ με δημόσια ανακοινωσή της.

Απο τα 50χιλ. της πρώτης χρονιάς πληρώθηκα 12 χιλιάδες. Πριν από το πρωτάθλημα της δεύτερης χρονιάς, μου ανακοινώθηκε στο γραφείο του στο Διαβαλκανικό του ιατρού Κωνσταντίνου Καραπαναγιώτη παρουσία του βοηθού μου Δ. Παπαδόπουλου ότι από τα υπόλοιπα υπάρχει κούρεμα δεδουλευμένων 18 χιλιάδων με το “έτσι θέλω” και τα υπόλοιπα σε δόσεις. Έκτοτε χάθηκε από τον ορίζοντα και δεν σηκώνει τηλέφωνα. Αλλά πάντα πρώτος στα επίσημα στους αγώνες.
Συνεχίζεται, για να μην σας κουράζω.

To Top