Νέο ξεκίνημα στις ακαδημίες πόλο

Η αποψινή πρώτη συγκέντρωση των τμημάτων υποδομής πόλο του Άρη. στην πισίνα του «Κλεάνθης Βικελίδης», έδωσε την ευκαιρία στον έφορο των ακαδημιών υδατοσφαίρισης, Τάσο Οικονόμου, να μιλήσει στον «ΑΡΗΣ FM 92.8» για τους στόχους που έχουν τεθεί από τους προπονητές του συλλόγου, για τη δημιουργία των πρωταγωνιστών του μέλλοντος.

«Εκείνο που θέλουμε είναι να δουλέψουμε σωστά με τους προπονητές τους οποίους έχουμε. Θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε ανταγωνιστικές ομάδες σε αυτές τις ηλικίες, αλλά και να βγάλουμε παίκτες που κάποια στιγμή θα μπορέσουν να επανδρώσουν την ανδρική ομάδα. Φέτος κάναμε μια προσπάθεια και έγινε μια αφαίμαξη όλων των παικτών του Ομίλου Φίλων Θαλάσσης, ο οποίος σταμάτησε τη λειτουργία του. Πήραμε αρκετά παιδιά στις μικρές ηλικίες, αλλά και κάποιους στην ανδρική ομάδα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Οικονόμου.

Οι προπονήσεις των μικρών αθλητών θα γίνονται στην πισίνα του γηπέδου του Άρη τρεις φορές την εβδομάδα (Πέμπτη 20:00 – 21:15, Σάββατο 12:00 – 13:00, Κυριακή 10:00 – 11:00).

Οι εγγραφές για τις ακαδημίες πόλο των «κίτρινων» συνεχίζονται και οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να απευθύνονται στον k. Οικονόμου, στο τηλέφωνο 6973 588671.

To Top