Νέο πάρτι… εξυγίανσης στην Τούμπα, νίκη με γκολ οφσάιντ (photo)

Νέο πάρτι… εξυγίανσης στην Τούμπα, νίκη του ΠΑΟΚ με γκολ οφσάιντ (πρώτη φορά είναι;) επί του Αστέρα Τρίπολης στα ημιτελικά του κυπέλλου.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Το ματς ουσιαστικά κρίθηκε στο 17′ όταν οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Μάτος με καραμπινάτο οφσάιντ που θα το σφύριζε (;) και ο… γιος. Γέλασε πικρά η Ελλάδα με τον επόπτη- εξυγιαντή Ευθυμιάδη. Με 10 τελείωσαν το παιχνίδι οι Αρκάδες δευτερόλεπτα πριν δεχτούν το δεύτερο γκολ από τον ΠΑΟΚ στο τελικό 2-0 με Μάτος στις καιθστερήσεις.

Πρόκειται πλέον για… παράδοση στο κύπελλο, όπου η ομάδα της εξυγίανσης προχωράει με σταθερά βήματα… βοήθειας από τις σφυρίχτρες. Ποιος ξέχασε τι έγινε στον Εργοτέλη ή στο ΠΑΟΚ-Πανιώνιος;

Γήπεδο: Τούμπα

Διαιτητής: Στέφανος Κουμπαράκης (Θράκης)

Βοηθοί: Χρήστος Τζιώτζιος (Θράκης), Δαμιανός Ευθυμιάδης (Πιερίας)

4ος: Αριστομένης Κουτσιαύτης (Άρτας)

 

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Ίνγκασον, Γιαννούλης, Κάνιας (73′ Σάκχοβ), Μίσιτς, Βιεϊρίνια (83′ Σβιντέρφσκι), Μπίσεσβαρ, Ζαμπά (65′ Ελ Καντουρί), Άκπομ.

Αστέρας Τρίπολης (Γιώργος Παράσχος): Αθανασιάδη, Κώτσιρας, Βαλιέντε, Πασαλίδη, Τριανταφυλλόπουλο, Ορτέγκα, Ιγκλέσιας, Μουνάφο (83′ Μπέλοτ), Κυριακόπουλος (86′ Καλτσάς), Τσιλιανίδης, Αραβίδη (69′ Δουβίκας)

 

Γκολ17′, 90+6′ Μάτος

Κίτρινες66′ Ίνγκασον, 73′ Ελ Καντουρί / 18′ Αθανασιάδης, 45+1′ Κυριακόπουλος, 60′, 90+4′Ιγκλέσιας, 90+4′ Καλτσάς

Κόκκινες:  90+4′ Ιγκλέσιας

 

To Top