ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Νέο παγκόσμιο ρεκόρ ο Σεΐτης στο Ρίο

Μπορεί να μην κατάφερε να βρεθεί στο βράθρο των νικητών των 400μ. ωστόσο όμως ο Μιχάλης Σεΐτης έκανε τρομερό παγκόσμιο ρεκόρ για την κατηγορία του, στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Οι όμιλοι του Γιουρόπα Λιγκ έφτασαν, οι ομάδες βρίσκονται μπροστά στην πρόκληση της  κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Μπες τώρα στο foxbet.gr και δες τις πιο έγκυρες αναλύσεις, με τα πιο δυνατά προγνωστικά στο δρόμο προς το ταμείο.

Τρέχοντας στον τελικό ως ο μοναδικός της κατηγορίας Τ44, κόντρα σε αθλητές της κατηγορία Τ43, ήταν εξαιρετικά δύσκολο να καταφέρει να βρεθεί στο βάθρο των νικητών. Ωστόσο όμως, ο αθλητής του Γιώργου Παναγιωτόπουλου ξεπέρασε για άλλη μία φορά τον εαυτό του, που είναι ο μοναδικός πάνω στον πλανήτη που μπορεί να τον… κοντράρει.

Ο Σεΐτης μπήκε στον τελικό με παγκόσμιο ρεκόρ, κάνοντας 49.81 και πριν από λίγο έκανε 49.66! Με την επίδοση αυτή κατάλαβε την έκτη θέση στη μεικτή κατηγορία Τ43-44.

Ο νικητής του τελικού, Αυστραλός Λά Μαλόουν έκανε 46.20 και τον ακολούθησαν ο Γερμανός Ντέιβιντ Μπέχρε με 46.23 και ο Αμερικανός Χάντερ Γούντχολ με 46.70.

Πηγή: sportsfeed.gr

To Top