ΜΠΑΣΚΕΤ

Νέο πρόβλημα στον Άρη, υπέστη διάστρεμμα ο Ντραγκίτσεβιτς!

Ο Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς υπέστη διάστρεμμα στη διάρκεια της σημερινής προπόνησης του Άρη και η συμμετοχή του στον αγώνα με τον Κολοσσό έγινε εξαιρετικά αμφίβολη.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Η ενημέρωση της ΚΑΕ αναφέρει: “Με ένα απρόοπτο ολοκληρώθηκε η σημερινή (27/02) προπόνηση του Άρη, με την οποία συνεχίστηκε η προετοιμασία για την εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στον Κολοσσό (29/02, 15:30, ERTPLAY 2), στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της ΕΚΟ Basket League.

Ο Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς υπέστη διάστρεμμα στον αριστερό αστράγαλο και αποχώρησε. Ο Μαυροβούνιος παίκτης θα υποβληθεί σε εξετάσεις, προκειμένου να διαγνωστεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του.

Σε ότι αφορά στους υπόλοιπους παίκτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα, ο Δημήτρης Φλιώνης συμμετείχε σε ολόκληρο το ομαδικό πρόγραμμα, ο Διαμαντής Σλαφτσάκης συμμετείχε σε ένα μέρος του και μετά έκανε ατομικό, ενώ μόνος του γυμνάστηκε ο Στράτος Βουλγαρόπουλος.

Το σημερινό πρόγραμμα ξεκίνησε με την ανάλυση του Σαββατιάτικου αντιπάλου, με τη χρήση video.

Οι «κίτρινοι» θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους με την προπόνηση, που θα γίνει στο «Nick Galis Hall» αύριο (28/02) το μεσημέρι και στη συνέχεια θα αναχωρήσουν για τη Ρόδο”.

To Top