ΜΠΑΣΚΕΤ

Νέο ρεκόρ καριέρας και κορυφή για τον Κουζέλογλου, αλλά…

Ο Γιάννης Κουζέλογλου έδωσε συνέχεια στο σερί των εξαιρετικών εμφανίσεων του, που όμως δεν έφτανε για να πάρει ο Άρης τη νίκη απέναντι στον Κολοσσό.

Ο 25χρονος φόργουορντ είχε για έβδομο διαδοχικό παιχνίδι διψήφιο αριθμό στην αξιολόγηση (18), για έκτο διαδοχικό παιχνίδι διψήφιο αριθμό πόντων και για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι double-double.

Αναφέρει σχετικά ο ΕΣΑΚΕ: «Ο φόργουορντ του Άρη είχε 13 πόντους και 15 ριμπάουντ και φτάνοντας στο double-double για τρίτη φορά -είχε ανάλογη επίδοση κόντρα στον Προμηθέα και την ΑΕΚ- ανέβηκε στην κορυφή της σχετικής λίστας της φετινής Stoiximan Basket League, φτάνοντας σε αυτήν τον Τζέιμς Ουέμπ της Λάρισας Bread Factory. Με αυτό οι «κιτρινόμαυροι» έφτασαν τη θεσσαλική ομάδα στην αντίστοιχη λίστα έχοντας πλέον τέσσερα double-double.

Ίσως ακόμη πιο σημαντικό σε στατιστικό επίπεδο, είναι το γεγονός ότι σημείωσε ρεκόρ καριέρας με τα 15 ριμπάουντ που μάζεψε. Η προηγούμενη καλύτερη επίδοση του Κουζέλογλου ήταν τα 14 ριμπάουντ που είχε στην 23η αγωνιστική του Πρωταθλήματος 2016-17 ως παίκτης του Απόλλωνα Πάτρας και πάλι κόντρα στον Κολοσσό H Hotels!

Τα 12 από τα 15 ριμπάουντ του τα μάζεψε στην άμυνα, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ της φετινής Stoiximan Basket League αφού την ίδια επίδοση είχε ο Βασίλης Καββαδάς στην πρεμιέρα του Ηρακλή με τον ΠΑΟΚ».

To Top