slideshow-1

Νέο Ρύσιο: Από τα χαλάσματα στην σύγχρονη εποχή! Ένα σκαλί πιο… ψηλά το αθλητικό κέντρο του Άρη (photos)

Πόσο άλλαξες, πόσο άλλαξες… Το αθλητικό κέντρο του Άρη στο Νέο Ρύσιο πέρασε από χίλια κύματα… H ιστορία του κρατάει αρκετά χρόνια και όπως φαίνεται συνεχίζει να εξελίσσεται, με γνώμονα την σωστή προετοιμασία της ομάδας και τις συνθήκες που παραπέμπουν σ’ έναν σύλλογο με υψηλές βλέσεις.

Ήταν από τα “θέλω” της διοικητικής παρουσίας του Καρυπίδη. Από την επιστροφή του Άρη στη μεγάλη κατηγορία μετά την αυτοεξορία του, ήταν βασικός στόχων όλων: διοίκησης, προπονητών, στελεχών. Πάκο Ερέρα, Σάββας Παντελίδης, Μίχαελ Ένινγκ και Άκης Μάντζιος δεν έκρυψαν την ανάγκη να υπάρχει ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο στις υπηρεσίες του Άρη.

Κύλησε πολύ νερό στ’ αυλάκι. Από τις εικόνες που κανείς δεν ένιωθε άνετα, μέχρι την εξέλιξη, η οποία φυσικά έχει ακόμη δρόμο, μια και η εξέλιξη δεν έχει σύνορα…

Χθες η ΠΑΕ Άρης, όπως ανέφερε: “Στα πλαίσια  εκσυγχρονισμού των εγκαταστάσεων  της ΠΑΕ Άρης τοποθετήθηκαν στο Δασυγένιο προπονητικό κέντρο 2 σάουνες υπερύθρων και μηχάνημα κρυοσάουνας για την αποκατάσταση  των ποδοσφαιριστών. Προχωράμε μόνο μπροστά».

Ήταν ένας στόχος που είχε μπει στο ξεκίνημα της σεζόν και βρίσκεται πλέον στην φάση της υλοποίησης, με την δέσμευση, ότι θα υπάρξει και συνέχεια.

Δείτε εικόνες του Νέου Ρυσίου από τα χαλάσματα μέχρι την σύγχρονη εποχή:

To Top