ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Νέο Ρύσιο: Ο Άρης θέλει εκδίκαση, αλλά και απόφαση το συντομότερο

Οι κιτρινόμαυροι βρίσκονται με το βλέμμα στην αυριανή μέρα, κατά την οποία έχει οριστεί η εκδίκαση της υπόθεσης του Νέου Ρυσίου, με κεντρικό ζήτημα τον ορισμό τιμής εκκίνησης στον πλειστηριασμό, λόγω της πτώχευσης της ΠΑΕ Άρης.

Ο επίσημος Άρης θέλει να εκδικαστεί η υπόθεση, μια και παρά την αποχή των δικηγόρων, τόσο ο Άρης Μαστρογιάνης, όσο και ο Κώστας Παπαδόπουλος από την πλευρά του Λάμπρου Σκόρδα, έχουν τη σχετική άδεια για να παραστούν κανονικά.

Από κει και πέρα, ένα σημαντικό ζητούμενο είναι η έκδοση της απόφασης του Ειρηνοδικείου και το χρονικό σημείο που θα κοινοποιηθεί. Οι εκτιμήσεις σε ανάλογες περιπτώσεις αναφέρουν ότι εκδίδεται μετά από 30-40 μέρες. Αν η υπόθεση εκδικαζόταν νωρίτερα (όπως για παράδειγμα την 1η Δεκεμβρίου, πριν ξεκινήσουν οι αποχές των δικηγόρων), τότε ο ένας μήνας θα θεωρείτο ικανοποιητικός, γιατί θα υπήρχε το χρονικό περιθώριο για να «τρέξει» η εκκαθάριση.

Ο Άρης επιθυμεί να εκδοθεί το συντομότερο δυνατό η απόφαση και εκτός απροόπτου αναμένεται να ζητήσει να γίνει αυτό τουλάχιστον μέσα στο πρώτο 20ημερο του Μαρτίου.

 

To Top