ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Νέο σκάνδαλο από την ΕΟΚ! Στις υπηρεσίες του Παναθηναϊκού… της η ομοσπονδία, όρισε τον ημιτελικό Κυπέλλου όπως βόλευε τους πράσινους!

Στις υπηρεσίες του αγαπημένου της Παναθηναϊκού φρόντισε να εναρμονιστεί για άλλη μια φορά η ομοσπονδία αλλάζοντας το πρόγραμμα των ημιτελικών του κυπέλλου Ελλάδας, γιατί πολύ απλά οι πράσινοι επειδή θα “παίξουν” την πρόκρισή τους στο Top16 δεν ήθελαν ανάμεσα σε δύο κρίσιμα παιχνίδια έναν αγώνα με τον Άρη!

Καταρχήν η ΕΟΚ ανακοίνωσε: “Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις που έχουν στην Euroleagueκαι στο EuroCup Άρης, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ, οδήγησαν στην αλλαγή ημερομηνίας διεξαγωγής των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών.

Οι αναμετρήσεις δεν θα πραγματοποιηθούν 12 και 13 Δεκεμβρίου όπως είχε προγραμματιστεί, αλλά το διήμερο 27 και 28 Δεκεμβρίου. Το πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής:

Κυριακή 27 Δεκεμβρίου

ΟΑΚΑ 18.30 Παναθηναϊκός-Άρης

Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου

Π. Νικολαϊδης 18.30 Φάρος Κερατσινίου-ΠΑΟΚ

Οι ημιτελικοί θα μεταδοθούν από τα κανάλια NovaSports”.

Ποιο είναι το στόρι; Καταρχήν δεν υπάρχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις για τον Άρη και τον ΠΑΟΚ, καθώς το Γιούροκαπ ολοκληρώνεται στις 9 Δεκεμβρίου, άρα η ΕΟΚ γράφει εν γνώσει της ψέματα.

Ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται τις δύο τελευταίες αγωνιστικές στους ομίλους της Ευρωλίγκας με την Ζιέλονα Γκόρα (11/12) στο ΟΑΚΑ και με την Ζαλγκίρις (17/12) στο Κάουνας και από αυτά τα αποτελέσματα θα κριθεί αν θα αποκλειστεί ή όχι από το Top 16. Δεν ήθελε να παίξει ενδιάμεσα έναν ημιτελικό Κυπέλλου με τον Άρη για ευνόητους λόγους και προτιμήθηκε να οριστεί εκεί (14/12) το εξ αναβολής παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα που αντιλαμβάνονται όλοι ότι είναι και μικρότερης σημασίας και πολύ πιο εύκολο.

Η ΕΟΚ, λοιπόν, εναρμονίστηκε στις επιθυμίες του αγαπημένου της Παναθηναϊκού, παρότι υπήρξε αντίδραση από τον Άρη και προτάσεις για να γίνει διαφορετική ημέρα ο ημιτελικός από αυτή που ορίστηκε, αλλά τελικά η ομοσπονδία αποφάσισε… παναθηναϊκά.

Οι κίτρινοι θα παίξουν στις 27 Δεκεμβρίου τον ημιτελικό κυπέλλου, αφού θα έχει προηγηθεί τρεις μέρες νωρίτερα (24/12) το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, για την εμβόλιμη 11η αγωνιστική. Όλως τυχαίως ο Παναθηναϊκό την ίδια αγωνιστική παίζει με την Καβάλα στο ΟΑΚΑ…

To Top