Νέο συμβόλαιο με την Ατλέτικο Μαδρίτης για τον Χιμένες

Παίκτης σύμβολο για την Ατλέτικο Μαδρίτης είναι πλέον ο Χοσέ Μαρία Χιμένες, ο οποίος υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους «ροχιμπλάνκος» κι «έδεσε» το μέλλον του με τους Μαδριλένους έως το καλοκαίρι του 2028.

Ο Ουρουγουανός στόπερ, που αποκτήθηκε απ’ την «Ατλέτι» το καλοκαίρι του 2013 απ’ την Ντανούμπιο της Ουρουγουάης αντί μόλις 1 εκατ. ευρώ, μετράει ήδη 290 επίσημα ματς με το κλαμπ της Μαδρίτης, έχοντας κατακτήσει δύο φορές τη LaLiga (2014, 2021) και μία φορά το Europa League (2018), ενώ έφτασε δύο φορές μέχρι τον τελικό του Champions League (2014, 2016), όπου ηττήθηκε απ’ τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Νέο συμβόλαιο με την Ατλέτικο Μαδρίτης υπέγραψε ο Ηλίας Κωστής

Τη φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης θα φοράει μέχρι το 2027 ο Γιώργος Κωστής. Ο 20χρονος αμυντικός, γιος του παλιού άσου της Παναχαϊκής και του Ηρακλή Γιώργου Κωστή, ο οποίος βρίσκεται στους ροχιμπλάνκος από το 2019 κατάφερε να κερδίσει νέο επαγγελματικό συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2027 και ουσιαστικά να μπει στο κάδρο των επιλογών του Ντιέγκο Σιμεόνε για την πρώτη ομάδα.

Ο νεαρός αμυντικός έχει αγωνιστεί με την Εθνική Ελπίδων της Κύπρου, ωστόσο παρακολουθείται και από την ελληνική ομοσπονδία αφού έχει δικαίωμα να αγωνιστεί ακόμα και στην Εθνική Ανδρών, ενώ ήταν από τους πρωταγωνιστές της ομάδας Νέων της Ατλέτικο που έφτασε πέρσι μέχρι τα ημιτελικά του UEFA Youth League.

To Top