ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέο τεστ για τον Άρη κόντρα στη Γάνδη (16:00) PRESSARIS LIVE

Ο Άρης ρίχνεται σήμερα στην δεύτερη φιλική αναμέτρηση επί Αυστριακού εδάφους, κόντρα στη Γάνδη (16:00, PRESSARIS LIVE), ένα παιχνίδι που θα δώσει την ευκαιρία στον Χερμάν Μπούργος να βγάλει περισσότερα συμπεράσματα, την ώρα που περιμένει από σήμερα την άφιξη και των υπόλοιπων μεταγραφών.

Οι κιτρινόμαυροι έχουν από χθες στο Σοχάου και νέο πρόσωπο, τον Αντρέ Γκρέι, ο οποίος είναι αμφίβολο εάν θα πάρει και πόσα λεπτά συμμετοχής σήμερα.

Το σημερινό παιχνίδι θα δώσει την ευκαιρία να έχει περισσότερο χρόνο ο Πάπε Σέικ Ντιόπ, ενώ από χθες είναι κανονικά στη διάθεση του Χερμάν Μπούργος και ο Σέικ Ντουκουρέ, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Σοχάου, στο γήπεδο, όπου προπονείται εδώ και μια βδομάδα πια η κιτρινόμαυρη ομάδα.

Όλες τις προηγούμενες ημέρες, ο προπονητής του Άρη έδωσε ιδιαίτερο βάρος στην τακτική, δουλεύοντας πάνω στα χαρακτηριστικά που θέλει να έχει η ομάδα στην νέα αγωνιστική περίοδο, μερικά από αυτά τα οποία έδειξε στο πρώτο ημίχρονο με το Αμβούργο.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Άρης έχει προγραμματίσει ένα ακόμη φιλικό, την Πέμπτη 7/7 με τον Άρη Λεμεσού επί Σλοβενικού εδάφους, το οποίο θα είναι και το τελευταίο μια και στις 8/7 επιστρέφει στη βάση του.

Το kritsimis jewellery είναι υποστηρικτής της αποστολής του PRESSARIS στην Αυστρία. 

Κάντε like στην σελίδα του Kritsimis Jewellery στο facebook (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ) και δείτε όλες τις καινούργιες συλλογές!

Μπορεί ηλεκτρονικά να «ταξιδέψετε» στη σελίδα στο ίντερνετ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ και φυσικά

να επισκεφτείτε το κατάστημα μας Kritsimis Jewellery  (Γρηγορίου Λαμπράκη 190, Άνω Τούμπα)!

To Top