ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Νέο τμήμα Ξιφασκίας από τον Άρη

Ο θεός ΑΡΗΣ Ξεσπαθώνει κι Αστράφτει! Το ηθικό του συλλόγου αποφάσισε να ξεσηκώσει το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ. ΑΡΗΣ και προσκαλεί όλους τους Αρειανούς κάθε ηλικίας “στα όπλα”!

Ένα είναι το όπλο του Θεού Άρη! το Ξίφος και με αυτό θα ανοίξουμε δρόμο για νέες επιτυχίες!

Ξεκινάμε λοιπόν αποφασιστικά τις εγγραφές μας για το ολοκαίνουργο τμήμα ξιφασκίας του Α.Σ. ΑΡΗΣ, με κοινωνική ευαισθησία ως προς το κόστος σε ένα ακριβό άθλημα, να κατεβάσουμε το κόστος έως και στο 50% για τους φιλάθλους του Άρη που θα εγγραφούν εντός του Σεπτεμβρίου:

150-200€ ετησίως, με εκπτώσεις για αποδεδειγμένα φιλάθλους, π.χ μέλη οικογένειας με δελτίο στον ΑΡΗ κλπ

Οικογενειακές εκπτώσεις, ειδικά στο πρόγραμμα γονέας – παιδί για γονείς που θέλουν να ξεκινήσουν την ξιφασκία μαζί με τα παιδιά τους.

5 υποτροφίες ετήσιου συνολικού κόστους 100€ για όσους θα διακριθούν στη διαδικασία επιλογής που θα γίνει στην διάρκεια του Οκτωβρίου.

Αναλυτικές πληροφορίες κι εγγραφές καθημερινά στο γήπεδο Χαριλάου του ΑΡΗ καθημερινά 10πμ – 1μμ στα γραφεία του Α.Σ. Άρης Αλκμήνης 69, 54249, τηλ. 2310-305402, email: [email protected] και κάθε απόγευμα 5-9μμ στο ΑRIS Fitness and Sports (στην πρόσοψη – ισόγειο επί της Αλκμήνης 69) ή καταχωρήστε αυτόματα τα στοιχεία επικοινωνίας σας στον παρακάτω σύνδεσμο, ώστε να επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σαςhttp://goo.gl/forms/EQuSwS4T4z

Πηγη: arisac.gr

To Top