Νέο φιάσκο με Μανιά-Κύργια! Επιβεβαιώθηκε η αμετακίνητη στάση των παικτών για διαζύγιο, χαρίζουν 100.000 ευρώ στον Άρη

Το σημερινό τετ α τετ της διοίκησης του Άρη με τον ατζέντη των Μανιά-Κύργια επιβεβαίωσε ότι η υπόθεση των δυο ποδοσφαιριστών ήταν χαμένη για τους “κίτρινους” εδώ και σχεδόν τρεις βδομάδες, όπου αντί να γίνουν ουσιαστικές κινήσεις, καλλιεργήθηκε μια τεχνητή αισιοδοξία…

Στο σημερινό ραντεβού Πάνου Στεφανίδη-Κίμωνα Κοκορόγιαννη, επαναλήφθηκε το ίδιο σκηνικό:

1. Η επιθυμία των παικτών να αποχωρήσουν από τον Άρη, ο καθένας για δικούς του λόγους, ειδικά αφού περίμεναν σε ένα διάστημα σχεδόν τριών μηνών, όπου άκουγαν μόνο υποσχέσεις και λόγια.

2. Η θέληση του Άρη να τους κρατήσει στο ρόστερ της ομάδας.

Το μοναδικό που άλλαξε αυτή τη φορά ήταν ότι η πλευρά του Άρη με χαρακτηριστική καθυστέρηση βδομάδων (και ενώ από τις αρχές Ιουλίου γνώριζε ποια είναι η στάση των παικτών) πρότεινε να καταβάλλει εγγυήσεις (αρχικά της ΠΑΕ για τέλη Σεπτέμβρη, στη συνέχεια προσωπικές του προέδρου για τα μέσα Αυγούστου), αλλά ήταν ήδη πολύ αργά…

Η στάση των παικτών ήταν αμετακίνητη για την επικύρωση του διαζυγίου, χαρίζοντας συνολικά οι δυο τους ένα ποσό της τάξης των 100.000 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι και οι δυο παίκτες έχουν δικαίωμα προσφυγής, το οποίο επιφυλάχθηκαν να ασκήσουν εφόσον δεν δρομολογηθούν οι ενέργειες του διαζυγίου.

 

To Top