ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Νέο φιλικό για την Κόλος, ήττα (0-1) από τη  Δυναμό Κιέβου (photos-video)

Νέο φιλικό παιχνίδι έδωσε χθες η Κόλος Κοβαλίβκα, προσεχής ευρωπαϊκή αντίπαλος του Άρη στις 17 Σεπτεμβρίου.

Η ομάδα του Ρουσλάν Κοστιούσιν ηττήθηκε με 1-0 στην έδρα της από τη Δυναμό Κιέβου, με τον Ουκρανό προπονητή να χρησιμοποιεί συνολικά 21 παίκτες. Υπήρξε και ένα απρόοπτο με τον τραυματισμό του κεντρικού αμυντικού Νόβακ, ο οποίος χτύπησε στο πόδι.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ουκρανική ομάδα: «Η Κολός έπαιξε τον πρώτο της αγώνα στο ανακαινισμένο της γήπεδο μετά τα επίσημα εγκαίνια. Ο αντίπαλος του φιλικού αγώνα ήταν η γνωστή Δυναμό Κιέβου. Το πρώτο ημίχρονο χαρακτηρίστηκε από την απουσία γκολ και τον τραυματισμό των κεντρικών αμυντικών και των δύο ομάδων. Ο Νόβακ (σ.σ. Κόλος) έφυγε από το γήπεδο στο 18ο λεπτό, με πόνους στο πόδι του.

Όμως ο Μπούρντα (σ.σ. Δυναμό Κιέβου) τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι με τους συμπαίκτες του να τον παίρνουν έξω από το γήπεδο στην αγκαλιά τους. Επομένως, ευχόμαστε στον αμυντικό της Δυναμό γρήγορη ανάρρωση και να επιστρέψει στις τάξεις της ομάδας του.

Το μοναδικό γκολ στον αγώνα σημειώθηκε στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου, όταν ο Κράβετς εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία του. Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να κερδίσουν τους αντίπαλους τερματοφύλακες, με τους Ισαένκο και Γκάβρις να χάνουν μεγάλες ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν.

Η σύνθεση της Κόλος: Volynets (Kucheruk, 46), Novak (Maksimenko, 18, Morozko, 46), Petrov, Gavrish (k), Yemets (Chornomorets, 73), Kravchenko (Zozulya, 61), Zadoya (Milko, 61), Μπογκντάνοφ (Orikhovsky, 46), Antyukh (Ilyin, 73), Smirny (Kostyshyn, 61), Seleznyov (Isaenko, 73)».

Δείτε φωτογραφίες από το παιχνίδι (περισσότερες ΕΔΩ):

To Top