ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Νέο φιλικό τεστ στη Λευκάδα (17:00) με Απόλλωνα Πατρών, ίδια τα ζητούμενα

Ο Άρης παραμένει στη Λευκάδα και θα συνεχίσει εκεί την προετοιμασία του σήμερα με άλλο ένα φιλικό παιχνίδι (17:00) αυτή τη φορά κόντρα στον Απόλλωνα Πατρών, στο πλαίσιο του τουρνουά που διοργανώνει η τοπική Δόξα.

Οι κίτρινοι είχαν και χθες στοιχεία που θέλουν να βλέπουν οι προπονητές. Ο Θόδωρος Ζάρας παραδέχθηκε μετά τη νίκη επί των Τρικάλων ότι το αμυντικό πλάνο εκτελέστηκε σε μεγάλο βαθμό. Υπήρξε πίεση, υπήρξε ένταση και ενέργεια, υπήρξε έλεγχος των ριμπάουντ.

Ανεξαρτήτως αντιπάλου – και θα πρέπει να διευκρινίζεται σε κάθε αγώνα ότι οι ομάδες που παίζει ο Άρης είναι χαμηλότερης δυναμικότητας και βρίσκονται πιο πίσω στην προετοιμασία τους, ακριβώς για να μην δημιουργηθούν εντυπώσεις ότι οι κίτρινοι έγιναν υπερομάδα – ο Άρης θέλει να παρουσιάζει βελτίωση σε κάθε τομέα του παιχνιδιού του, να διατηρεί σε μεγάλη διάρκεια τα θετικά και να μειώνει τα αρνητικά.

Αυτός είναι ο σκοπός και του σημερινού φιλικού αγώνα με τον Απόλλωνα Πατρών, από τον οποίο οι συνεργάτες του Δημήτρη Πρίφτη περιμένουν να βγάλουν και πάλι χρήσιμα συμπεράσματα.

To Top