Νέο “χαστούκι” για την ΑΕΚ! “Καμία παραβίαση από τον Άρη με το άρθρο 99, έχει το συνταγματικό δικαίωμα!”

Την ώρα που η ΑΕΚ δεν έχει πληρώσει δόσεις εκατομμυρίων για το άρθρο 44, στο οποίο έχει υπαχθεί και ξαφνικά “θυμήθηκε” να ασκήσει κατά μέτωπον επίθεση στον Άρη, οι νομικές γνωματεύσεις έρχονται σαν “χαστούκια”!

Ο πρώην αθλητικός δικαστής, Νίκος Μίνης αναφέρθηκε στην προσπάθεια της ΑΕΚ να τεθεί εναντίον του Άρη για την προσφυγή του στα πολιτικά δικαστήρια και κυριολεκτικά βάζει στη θέση τους την αθηναϊκή ομάδα των 170 εκατομμυρίων ευρώ χρέη, η οποία υποβιβάστηκε αγωνιστικά.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στο “Αθλητικό Μετρόπολις”:

«Οι ανώνυμες εταιρείες έχουν το δικαίωμα στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα που λέει ότι κάθε φυσικό πρόσωπο μπορεί να ζητήσει από το δικαστήριο τη διαδικασία εισαγωγής πτωχευτικό κώδικα για το λόγο πως δε μπορεί να αποπληρώσει άμεσα το χρέος. Ο Άρης άσκησε ένα συνταγματικό δικαίωμα. Δεν έκανε καμία παραβίαση.

Προσωπικά πιστεύω πως είναι ξεκάθαρο αυτό. Δε γίνεται να θέσουμε υπεράνω του συντάγματος τα θέλω της ΕΠΟ. Δε γίνεται να παραβιάσουμε τους νόμους. Μένω άναυδος που μέχρι τώρα πολλές ΠΑΕ δεν άσκησαν συνταγματικά δικαιώματα».

To Top