Νέο όχι της ΕΠΟ για τα δελτία, “απαντάει” με μηνύσεις ο Άρης!

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της Επιτροπής Μεταγραφών της ΕΠΟ. Νέο “όχι” για την έκδοση των δελτίων, “απαντάει” με μηνύσεις ο Άρης.

Οι εξελίξεις το τελευταίο 48ωρο έχουν ως εξής:

1. Η Επιτροπή μεταγραφών, όπως σημειώσαμε στο χθεσινό ρεπορτάζ του PRESSARIS, δεν δέχθηκε να βγάλει τα δελτία, παρά την προσωρινή διαταγή και πέταξε το “μπαλάκι” στην ΦΑΕ Θεσσαλονίκης, ζητώντας υπηρεσιακά να πληροφορηθεί εάν υπάρχει φορολογική ενημερότητα.

2. Η ΦΑΕ Θεσσαλονίκης για μια ακόμη φορά, όπως και στις προηγούμενες περιπτώσεις δεν εξέδωσε φορολογική ενημερότητα και παρέπεμψε στη βεβαίωση χρεών, αυτή που κατέθεσε και αυτή τη φορά και τις προηγούμενες η ΠΑΕ Άρης. Μάλιστα ενημέρωσε εγγράφως την ΕΠΟ, λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι.

3. Η Επιτροπή της ΕΠΟ συνεδρίασε και αποφάσισε για μια ακόμη φορά να μην εκδώσει τα δελτία, αγνοώντας τόσο την προσωρινή διαταγή, όσο και τη διαδικασία που ακολουθούσε στις προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους εκδίδοντας δελτία.

4. Λίγο μετά τις 5 το απόγευμα η ΕΠΟ έστειλε φαξ στην ΠΑΕ Άρης γνωστοποιώντας ότι δεν εκδίδει τα δελτία!

Μετά από την είδηση αυτή, ενημερώθηκαν τα μέλη του δ.σ. της ΠΑΕ και ο νομικός Κώστας Παπαδόπουλος για συμβούλιο που θα γίνει στις 7 το απόγευμα και τους κίτρινους να είναι αποφασισμένοι να κινηθούν νομικά πλέον, προχωρώντας σε μηνύσεις κατά της ΕΠΟ, ακόμη και σε φυσικά πρόσωπα!

To Top