Νέο “όχι” της πλευράς Μάιλς, οριστικά ο Άρης ζητάει την παρέμβαση της FIBA!

Ο Άρης θα καταθέσει τον φάκελο με τις συμφωνίες των διακανονισμών στην FIBA χωρίς σε αυτόν να συμπεριλαμβάνεται η υπόθεση του Άαρον Μάιλς! Οι κίτρινοι εισέπραξαν νέα αρνητική απάντηση από την πλευρά του παίκτη για την πρόταση διακανονισμού και πλέον θα ζητήσουν να επιληφθεί το θέμα η Παγκόσμια Ομοσπονδία.

Η διοίκηση του Άρη έκανε μια απέλπιδα προσπάθεια να κλείσει την υπόθεση χωρίς την μεσολάβηση της FIBA, στέλνοντας εκ νέου μέιλ στην εταιρεία Όκταγκον και ενημερώνοντας για το πως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση. Οι Αμερικανοί εκπρόσωποι του Μάιλς παρέμειναν ανένδοτοι, αρνήθηκαν τον προτεινόμενο διακανονισμό και πλέον η αγωνία μεγαλώνει, γιατί όλα εξαρτώνται από τις προθέσεις της FIBA.

Αν η Παγκόσμια Ομοσπονδία πειστεί ότι ο Άρης – υπάρχει κλίμα… καλής θέλησης από στελέχη της, όπως αφήνουν να εννοηθεί οι κίτρινοι – έχει κάνει ότι είναι δυνατόν για να έρθει σε συνεννόηση και θέλει να πληρώσει τον Μάιλς, τότε μπορεί να παρέμβει υπέρ της ομάδας, να άρει το απαγορευτικό και με αυτόν τον τρόπο ουσιαστικά να “πιέσει” την πλευρά του παίκτη να αποδεχθεί μια συμβιβαστική λύση.

Αν δεν πειστεί, τότε υπάρχει πρόβλημα. Δεν θα μπορεί να επιτευχθεί η άρση του απαγορευτικού αν οι κίτρινοι δεν καταβάλουν όλο το ποσό στον Μάιλς και τόσα χρήματα δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή.

 

To Top