ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Νέο video των τζιχαντιστών: Θα χτυπήσουμε ή το Λονδίνο ή το Βερολίνο ή τη Ρώμη

Απειλές κατά ευρωπαϊκών χωρών εκτοξεύουν οι τζιχαντιστές μέσω νέου βίντεο που έδωσαν στη δημοσιότητα και φέρει τον τίτλο «Πολεμήστε τους, ο ίδιος ο Αλλάχ θα τους τιμωρήσει με τα δικά σας χέρια».

Σε αυτό, οι τζιχαντιστές απειλούν ανοιχτά με επιθέσεις Ρώμη, Βερολίνο και Λονδίνο, ωστόσο μια από τις πιο ανατριχιαστικές σκήνες του βίντεο είναι αυτή που δείχνει τον Πύργο του Άιφελ να γκρεμίζεται ανάμεσα σε φωτιές και εκρήξεις. «Ο Αλλάχ ήταν χθες στο Παρίσι και σήμερα στις Βρυξέλλες, αύριο ο ίδιος θα ξέρει πού θα είναι» λέει ο αφηγητής στα αγγλικά. «Ίσως είναι στο Λονδίνο ή το Βερολίνο ή τη Ρώμη» προειδοποιεί στη συνέχεια.

Το νέο βίντεο φρίκης είναι γεμάτο με σκηνές εκτελέσεων, ενώ ο αφηγητής χαρακτηρίζει κάθε προηγούμενη επίθεση, όπως αυτή σε Γαλλία και Βρυξέλλες, «προειδοποιητικό μήνυμα» για όσους μάχονται εναντίον τους.

Μάλιστα, ο αφηγητής καλεί τους μαχητές του Ισλαμικού Κράτους να κάνουν ατομικές επιθέσεις ως αντίποινα για τις αεροπορικές επιδρομές σε Ιράκ και Συρία.

Το νέο απειλητικό βίντεο δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα από την ομάδα «Al Wa’ad Media Production», υποστηρίκτρια του Ισλαμικού Κράτους.

Προσοχή! Ακολουθούν σκληρές εικόνες:


Πηγή: athensvoice.gr

To Top