ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Νέτο: “Δεν φτάνουν τα λόγια, πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο”

Ο Ντάρσι Νέτο έδωσε το παρών στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα στον Εύοσμο, στέλνοντας το δικό του μήνυμα στον κόσμο μετά το νέο στραβοπάτημα.

“Εμείς ξέρουμε ότι είμαστε μεγάλη ομάδα και περιμένουμε τον Άρη να ανέβει γρήγορα. Τα πράγματα δεν είναι εύκολα. Η ομάδα έχει πολλούς καινούργιους παίκτες. Δεν μπορούμε να μιλήσουν οι μικροί γι αυτό ήρθα σήμερα εγώ στη συνέντευξη. Δεν είναι καλά τα πράγματα για εμάς και το ξέρουμε. Είμαι χρόνια εδώ” είπε αρχικά και συμπλήρωσε:

“Για μένα, εμείς ξέρουμε ότι έχουμε την καλύτερη ομάδα απ΄όλους. Έχουμε καλούς παίκτες, δεν είμαστε μόνο μεγάλοι στη φανέλα. Δεν φτάνουν μόνο τα λόγια, πρέπει να το δείξουμε μέσα στο γήπεδο και μπορούμε να δώσουμε παραπάνω”.

Ο Βραζιλιάνος κατέληξε λέγοντας: “Ο προπονητής ξέρει καλύτερα από εμάς πως είναι η β΄εθνική. Ο κόσμος είναι τρελαμένος για εμάς. Μόνο εμείς οι παίκτες μπορούμε να τα αλλάξουμε όλα, ο κόσμος, ο προπονητής και ο κόσμος μαζί. Δεν είναι ώρα να τρελαθούμε, δεν έχουμε να κερδίσουμε τίποτα. Τώρα είναι η ώρα. Ηρεμα πρέπει να προχωρήσουμε, ξέρουμε όλοι τι συμβαίνει”.

To Top