ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Νέτο: “Είμαι εδώ για να βοηθήσω τον Άρη”

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, Ντάρσι Νέτο φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio και μίλησε για το ενδεχόμενο να αναλάβει πόστο στους “κιτρινόμαυρους”.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Για το αν έχει μιλήσει με τους ανθρώπους του Άρη είπε:

Χθες πήγα από τα γραφεία να πάρω κάτι χαρτιά και μίλησα λίγο με τον προπονητή και τον Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο και τους γνώρισα. Ακόμα όμως δεν έχω μιλήσει με τον κ. Καρυπίδη.

Για τον Πάκο Ερέρα είπε:

Δεν μίλησα πολύ μαζί του αλλά του εξήγησα πως είναι εδώ τα πράγματα, τι να κάνει και τι μπάλα πρέπει να παίξει η ομάδα. Να έχουμε μία σκληρή ομάδα, να παίζουμε δυνατά και να φαίνεται ότι ξέρουμε να παίζουμε μπάλα.

Μετά από τόσα χρόνια που είμαστε έτσι πρέπει να δείξουμε κάτι και στον κόσμο. Ούτε που θέλω να τα θυμάμαι αυτά τα χρόνια. Τώρα πάμε ξανά Σούπερ Λίγκα και πρέπει να έχουμε μία μεγάλη ομάδα.

Για την εποχή που ήταν στον Άρη είπε:

Είχαμε πολύ καλούς παίκτες με καλό προπονητή, είχαμε οργάνωση και το γήπεδο ήταν γεμάτο. Ήταν πολύ καλά χρόνια τότε.

Για το πως μπορεί να βοηθήσει τον Άρη είπε:

Εγώ δεν μπορώ να πω ακόμα τι θέλω να κάνω. Δεν ξέρω ακόμα αν με θέλει ο κ. Καρυπίδης και οι άνθρωποι της ομάδας. Μπορώ να βοηθάω κάθε μέρα ποδοσφαιρικά τα παιδιά και ξέρω την γλώσσα. Μπορώ να βοηθήσω για το τι παίχτες χρειάζεται τώρα η ομάδα ώστε να τα δίνει όλα. Ξέρω πολλούς ποδοσφαιριστές εκεί που μένω από Βραζιλία και από Αργεντινή, μιλάω κάθε μέρα με τον Γκαρσία και τον Γκιάρο. Αυτοί ξέρουν πως είναι η Ελλάδα και πως είναι ο Άρης και τι παίκτες χρειάζεται.

Θέλω να μαθαίνω κάθε μέρα πως είναι τα πράγματα στον Άρη, να μην υπάρχουν ψέματα και να κοροϊδεύουμε τον κόσμο. Τα πράγματα πρέπει να γίνουν σωστά. Με τον Κωνσταντίνο μίλησα λίγο και του είπα πως ότι θέλει μπορώ να τον βοηθήσω.

Για το πότε θα μιλήσει με τον πρόεδρο είπε:

Δεν ξέρω ακόμα πότε θα μιλήσουμε. Τώρα είμαι Θεσσαλονίκη και περιμένω να δούμε τι θα γίνει.

Για τον Κολτσίδα είδα:

Ναι το έμαθα. Ένα μεγάλο μπράβο στον Κολτσίδα. Αγαπάει πολύ την ομάδα.

Για το πόσα γκολ με φάουλ έχει βάλει είπε:

Με τον Άρη έχω βάλει 12.

Για τις μεταγραφές είπε:

Και εγώ το σκέφτηκα το κομμάτι με τις μεταγραφές. Αργήσαμε λίγο αλλά μίλησα με τον Κωνσταντίνο και τον καταλαβαίνω. Δεν μπορεί να κάνει λάθη πρέπει όλα να γίνουν σωστά. Δεν είναι δύσκολο αλλά θέλει προσοχή. Πρέπει να έχουμε έναν έτοιμο κορμό.

To Top