Νέτο: «Με το νέο προπονητή, έχουμε αλλάξει νοοτροπία» (video)

Ο Ντάρσι Νέτο είχε έναν επιπλέον λόγο να αισθάνεται χαρούμενος για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, αφού βρήκε δίχτυα στην επανεμφάνισή του στα γήπεδα έπειτα από απουσία πέντε εβδομάδων. Το γκολ που πέτυχε ο Βραζιλιάνος διαμόρφωσε το τελικό 3-1 και ήταν το κερασάκι στην τούρτα της εξαιρετικής εμφάνισης των «κίτρινων».

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη σημαντική νίκη που πετύχαμε μπροστά στον κόσμο μας, γιατί μας παρείχαν στήριξη όλο αυτό το διάστημα που δεν είχαμε τα αποτελέσματα που θα θέλαμε όλοι. Αισιοδοξούμε πως η νίκη αυτή θα είναι η αφετηρία για ένα νέο ξεκίνημα και θα προσπαθήσουμε να έχουμε την ίδια συμπεριφορά που είχαμε στο σημερινό παιχνίδι», τόνισε αρχικά ο Νέτο.

Κατόπιν, μίλησε για τη νοοτροπία που πρέπει να έχουν οι παίκτες που φορούν τη φανέλα του Άρη: «Οι ποδοσφαιριστές έχουν αντιληφθεί την πίεση που υπάρχει στον Άρη, τις μεγάλες απαιτήσεις και το βάρος του να υπερασπίζεσαι τα χρώματά του. Μετά την έλευση του νέου προπονητή έχουν αλλάξει κάποια πράγματα όπως η νοοτροπία. Αποδεικνύεται ότι μπορούμε να αλλάξουμε και να γίνουμε όλοι καλύτεροι. Προσπαθούμε να αποδείξουμε ότι αξίζουμε να φοράμε αυτή τη φανέλα. Θα κυνηγήσουμε τώρα τη νίκη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και τον Παναιτωλικό προκειμένου να τελειώσουμε καλά τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος».

Για τη δική του απόδοση και το γκολ που πέτυχε, ο Βραζιλιάνος μπακ – χαφ είπε: «Νιώθω πολύ χαρούμενος που σκόραρα. Το σημαντικό όμως είναι ότι κέρδισε η ομάδα μπροστά στον κόσμο μας. Το γκολ αυτό θα με βοηθήσει να βρω ρυθμό και να είμαι καλύτερος στα επόμενα παιχνίδια».

Οι δηλώσεις του Νέτο στη μικτή ζώνη:
{youtube}Xa7lnFy1ryo|640|360|1{/youtube}

To Top