Νέτο: «Νιώθουμε άσχημα για την ντροπιαστική ήττα»

Ο Ντάρσι Νέτο μίλησε για ντροπιαστική ήττα, κατηγόρησε τον εαυτό του και τόνισε ότι δεν πρέπει να σκύψει κανείς το κεφάλι κάτω.

Ο Βραζιλιάνος του Άρη τόνισε μετά το παιχνίδι μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι που έχει τα δικαιώματα των αγώνων ότι: «Καμία σχέση δεν είχε η εμφάνισή μας σήμερα με αυτήν του Παναθηναϊκού. Ήταν μια ντροπιαστική ήττα και βάζω τον εαυτό μου μέσα σε αυτήν την κακή εικόνα, δεν έπαιξα καλά, όπως θα έπρεπε. Έχει δίκιο ο προπονητής μας που λέει ότι πρέπει να κάνουμε όλοι την αυτοκριτική μας».

Ο Νέτο παραδέχθηκε ότι: «διανύουμε μια δύσκολη περίοδο αυτήν τη στιγμή. Αισθανόμαστε άσχημα για την ήττα, αλλά δεν θα κατεβάσουμε το κεφάλι».

Ακόμη, ο έμπειρος ποδοσφαιριστής του Άρη υπογράμμισε ότι: «Έχουμε έναν νέο προπονητή, ο οποίος προσπαθεί να κάνει αλλαγές και να αλλάξει σε εμάς τους ποδοσφαιριστές πολλά σε ότι αφορά την νοοτροπία. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι καλύτερα τη θέση μας και από δω και πέρα οι ποδοσφαιριστές με χαρακτήρα και προσωπικότητα να προσπαθήσουν για το καλύτερο.
Χρειαζόμαστε ένα θετικό σερί και πρέπει να εκμεταλλευτούμε τα παιχνίδια στην έδρα μας και αυτά που έχουν αναβληθεί».

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top