Νίκες ΑΕΚ και Παναθηναϊκού, στην 8η θέση ο Άρης

Νίκες ΑΕΚ (0-1) και Παναθηναϊκού (2-0) με Ξάνθη, Λαμία στην 8η θέση ο Άρης μετά τα σημερινά παιχνίδια για την 14η αγωνιστική της Superleague 1.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Χωρίς να πιάσει καλή απόδοση ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει τη νίκη στο  Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας από τη Λαμία με 2-0 για την 14η αγωνιστική της Super League, χάρη σε τέρματα του Χατζηγιοβάνη στο 44΄ με πέναλτι και του Περέα στο 82΄. Η Λαμία έπαιζε από το 60΄ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μπεχαράνο.

Ο Παναθηναϊκός έφθασε τους 20 βαθμούς με την 5η νίκη του στη διοργάνωση και ανέβηκε στην 5η θέση της κατάταξης, ενώ η Λαμία έμενε στους 17 και γνώρισε την 5η ήττα της.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Παναθηναϊκός: Διούδης, Αποστολάκης, Κολοβέτσιος, Πούγγουρας, Ινσούα, Κουρμπέλης, Νούνες, Μπουζούκης (80’ Μπεκ), Ζαχίντ (53’ Περέα), Χατζηγιοβάνης, Μακέντα (87’ Καμπετσής).

Λαμία:
 Θεοδωρόπουλος, Σκόνδρας, Πλιάτσικας, Αντέτζο, Βάντερσον, Δημούτσος, Μπεχαράνο, Βασιλόγιαννης (63’ Μπουλούλης), Καραμάνος, Ρόμανιτς (80’ Σάλιακας), Τουράμ.

Επιτυχημένο το ντεμπούτο του Μάσιμο Καρέρα στον πάγκο της ΑΕΚ, η οποία με “κεραυνό” του Κώστα Γαλανόπουλου στο 84′ “απέδρασε” με τρίποντο από την Ξάνθη που αγωνιζόταν από το 77′ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Φασίδη και δεν απείλησε καθόλου 

Οι συνθέσεις: 

Ξάνθη (Γιώργος Παράσχος): Αμπάντ, Καρασαλίδης, Μαλεζάς, Λισγάρας (87′ Εντουάρντο), Φασίδης, Σόσα, Κοβάσεβιτς, Καμάρα, Ντουρίτσκοβιτς (74′ Γουίλιαμ), Μπαριέντος (81′ Τερκί), Στάρτζεον

ΑΕΚ (Μάσιμο Καρέρα): Μπάρκας, Τσιγκρίνσκι, Οικονόμου, Σβάρνας (80′ Βέρντε), Χουλτ, Μπακάκης, Κρίστιτσιτς, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Λιβάια (88′ Σιμόες), Ολιβέιρα (92′ Γιακουμάκης)

 

H ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου:

15:00 ΑΕΛ-Ατρόμητος (NOVA)
17:15 Βόλος-Πανιώνιος (NOVA)
19:30 Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός ((NOVA)
19:30 Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ (ΕΡΤ)

To Top