Νίκες για Ξάνθη και ΠΑΟΚ

Με νίκες της Ξάνθης (0-2 επί του ΠΑΣ Γιάννινα) και του ΠΑΟΚ (3-0 τον Παναιτωλικό, που έπαιζε με δέκα παίκτες από το 6′) ολοκληρώθηκε η 10η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Στα Γιάννινα, η Ξάνθη πανηγύρισε την πρώτη εκτός έδρας νίκη της έπειτα από 10 ολόκληρους μήνες, αφού υπέταξε τον τοπικό ΠΑΣ με 0-2. Τα γκολ σημείωσαν ο Εντιμάρ με φάουλ στο 31′ και ο Μαρκόφσκι με σουτ στο 52′, αλλά πρωταγωνιστής των φιλοξενούμενων ήταν ο τερματοφύλακας Βιβιανί, που πραγματοποίησε σωρεία επεμβάσεων.

Ο διαιτητής Κάκος (Κέρκυρας) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Πάντο, Λίλα, Κώτσιο, Σουάνη, Μάνταλο και Εντιμάρ.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Στεφάν Ντεμόλ): Φέγκρους, Πάντος (74′ Κυριάκος), Μπουζίντ (65′ Κουέβας), Κώτσιος, Βάντερσον, Τζημόπουλος, Λίλα, Ντε Βινσέντι, Μπεσέρα (57′ Γεωργίου), Ζαϊρί, Μπακαγιόκο.
ΞΑΝΘΗ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βιβιανί, Μπέρτος, Εντιμάρ, Βάλλας, Κομεσίδης, Βασιλακάκης, Φλίσκας, Πόι, Βλαχοδήμος (77′ Μαρσελίνιο), Μαρκόφσκι (89′ Καζάκης), Σουάνης (68′ Μάνταλος).

Στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ πήρε την πρώτη του νίκη έπειτα από δύο μήνες, κερδίζοντας με 3-0 τον Παναιτωλικό, ο οποίος όμως αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο μόλις από το 6′, λόγω αποβολής του Άντι με απευθείας κόκκινη κάρτα. Τα γκολ των νικητών σημείωσαν οι Βιεϊρίνια (7′ πέν.), Παπάζογλου (53′) και Σπαντάσιο (56′).

Ο διαιτητής Δασκαλόπουλος έδειξε κίτρινες κάρτες στους Σαλπιγγίδη και Παπάζογλου.

ΠΑΟΚ (Λάσλο Μπόλονι): Χαλκιάς, Σνάουτσνερ, Σταφυλίδης, Μπαλάφας, Μαλεζάς, Γκαρσία, Φωτάκης, Σπαντάσιο, Σαλπιγγίδης (62΄ Γεωεργιάδης), Βιεϊρίνια (76΄ Ρομπέρ), Παπάζογλου (62΄ Αθανασιάδης).
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μπάμπης Τεννές): Μπλάζιτς, Κουτρομάνος, Εντζεγκουέλε, Ντολεζάι, Αντι, Κούσας (62΄ Μουμίν), Μητρόπουλος, Ρότσα, Θεοδωρίδης (72΄ Παλαιολόγος), Μπουμάλ, Καμαρά (63΄ Μπαμόγκο).

To Top