ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Νίκες για Πανσερραϊκό και Καλαμαριά στο κύπελλο

Νίκες για Πανσερραϊκό και Καλαμαριά στο κύπελλο Ελλάδας στα σημερινά παιχνίδια.

Αναλυτικά:

* Με γκολ των Πόζογλου (38′) και Γκούρτσα (48′) στο φινάλε του πρώτου μέρους και την εκκίνηση του δεύτερου, ο Πανσερραϊκός επικράτησε 2-0 του Εργοτέλη στο ματς που άνοιξε την αυλαία του 6ου ομίλου του Κυπέλλου. Στο 36′ αποβλήθηκε ο Πάτας του Εργοτέλη.

Πανσερραϊκός: Ρίστιτς, Τσελεπίδης (66′ Σιάκκας), Βοσκόπουλος, Ιωαννίδης, Στέβιτς, Τσιμίκας, Τσαμπούρης, Πόζογλου, Γκέκας (62′ Παπουτσογιαννόπουλος), Ρούτσης (73′ Τζιτζικαλάκης), Γκούρτσας

Εργοτέλης: Λαδάς, Λαμπάκης, Σταμόπουλος, Πάτας, Μπούζας (68′ Μαζουλουξής), Βογιατζής, Μπάτζιος, Μπουρσέλης (82′ Ροβίθης), Μπουτσάκης (86′ Ιατρούδης), Σταματάκος, Κάιπερς

* Με τον Μπρίτο να σκοράρει στο 84′ με τη φανέλα του Απόλλωνα Καλαμαριάς έπειτα από 9 χρόνια, οι Πόντιοι επικράτησαν 1-0 στην έδρα του Αιγινιακού για την 1η αγωνιστική του Κυπέλλου. 

Αιγινιακός: Καραγκιόζης, Τοπαλίδης, Λιόλιος, Βλάχος (90’ Σισέ), Γιαζιτζόγλου, Πολύζος, Ζούρκος (57’Αντωνιάδης), Παπαδόπουλος (72’ Τσολακίδης), Γκατσολάρι, Σοφιάνης, Δωματάς.

Απόλλων Καλαμαριάς: Καλογεράκης, Αμαραντίδης (55’ Μιλοσάβλιεφ), Καλί, Σαμαράς, Γεωργιάδης, Συμελίδης, Ενλουντουλού, Καλογέρης (88’ Καλαϊτζίδης), Βεργώνης, Χασομέρης, Κυβελίδης (68’ Μπρίτο)

To Top