Νίκες για Τότεναμ (3-0) και Ρεάλ (1-2) – videos

Νίκες για Τότεναμ (3-0) επί της Ντόρτμουντ και Ρεάλ Μαδρίτης (1-2) μέσα στον Άγιαξ και έχουν το αβαντάζ για πρόκριση στους “8” του Champions League.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Σε δαιμονιώδη κατάσταση βρίσκεται ο Σον και το επιβεβαίωσε και στην πρώτη αναμέτρηση της Τότεναμ με την Ντόρτμουντ. Ο Νοτιοκορεάτης στο 47′ ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ για την αγγλική ομάδα μετά από εξαιρετική κίνηση. Ο Φερτόνχεν έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Σον με υπέροχη κίνηση ξεμαρκαρίστηκε από τον Ζαγκαντού και με πλασέ στην κίνηση άνοιξε το σκορ για την Τότεναμ.

Η Τότεναμ ήταν καταιγιστική στα τελευταία λεπτά. Στο 83′ από δημιουργός έγινε εκτελεστής ο Φερτόνχεν. Ο Βέλγος έκανε κίνηση στην πλάτη της άμυνας και με ωραία προβολή έκανε το 2-0.

Η τριάδα τερμάτων για την Ντόρτμουντ ολοκληρώθηκε στο 86′. Ο Έρικσεν εκτέλεσε το κόρνερ και ο Γιορέντε με κεφαλιά έκανε το τελικό 3-0.

*** Στο 60′ ο Μπενζεμά άνοιξε το σκορ για τον Άγιαξ. Ο Βινίσιους με ωραία ενέργεια άνοιξε την άμυνα του Αίαντα και στη συνέχεια έδωσε στον Γάλλο που με σουτ άνοιξε το σκορ.

Η απάντηση του Άγιαξ ήρθε 15 λεπτά αργότερα. Ο Νέρες έκανε το γύρισμα από τα αριστερά και ο Ζιγιές με πλασέ στην κίνηση έκανε το 1-1.

 

To Top