“Νίκες παντού”, ζήτησαν οι οργανωμένοι μέσω της εκπομπής τους

Πριν από λίγη ώρα ολοκληρώθηκε η εκπομπή των οργανωμένων φιλάθλων του Άρη στους 98,7. Οι εκπρόσωποι του «Super 3» και των «Ιερολοχιτών» ζήτησαν νίκη επί του ΠΑΟΚ στο μπάσκετ και επί του ΠΑΣ Γιάννενα στο ποδόσφαιρο. Ταυτόχρονα επεσήμαναν ότι θα ήθελαν να τους δίνεται ευκαιρία να δίνουν το παρών σε κάθε εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας.

Για την ομάδα ποδοσφαίρου, υπογράμμισαν ότι ακόμα και σε περίπτωση νίκης δεν θα πρέπει να υπάρξει εφυσηχασμός καθώς η μάχη της σωτηρίας δεν θα έχει τελειώσει.

Επίσης ζήτησαν αφού τελειώσει αυτή η δύσκολη χρονιά να πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση, προκειμένου να γίνει ο απολογισμός της χρονιάς και να παρουσιαστούν τα αποτελέσματα του οικονομικού ελέγχου στην ΠΑΕ.

«Δεν θα αντέξουμε άλλη μια χρονιά, ο προγραμματισμός να γίνει στο πόδι και τις τελευταίες μέρες να στήνεται μια ομάδα η οποία θα έχει ως στόχο την σωτηρία. Θα πρέπει να προκηρυχθεί γενική συνέλευση της Κοινωνίας Μελών Άρη, και εκεί να γίνει απ’ όλους ο απολογισμός, και να παρουσιαστούν τα αποτελέσματα του ελέγχου της ΠΑΕ”, σημείωσαν χαρακτηριστικά και πρόσθεσαν:

“Μέχρι την 1η Μαΐου θα πρέπει να έχουν “τρέξει” τα θέματα αυτοί που θα βρίσκονται στην διοίκηση. Δεν αντέχει ο λαός άλλη τέτοια χρονιά. Τεράστια υπομονή κατάπιε ο λαός. Συγχρόνως και παράλληλα με την σωτηρία της ομάδας θα πρέπει να δουλεύονται πράγματα ώστε να ξεκινήσει ο σχεδιασμός της επόμενης χρονιάς νωρίτερα.

Οι συναντήσεις και οι αγώνες που κάνουμε είναι με το αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει στην σωτηρία της ομάδας να σωθεί αγωνιστικά. Όποιος μπορεί, είναι ευπρόσδεκτος. Κάποια παιχνίδια και… τρικάκια θα πρέπει να σταματήσουν όσο είναι νωρίς, γιατί τα μυαλά μας και τα νεύρα μας δεν είναι καθόλου καλά. Για να προλάβουμε κάποιες καταστάσεις θα παρακαλούσαμε με πολύ καλό τρόπο τους πάντες πίσω από την πλάτη μας να μην παίζουν κανένα παιχνίδι και να μην χρησιμοποιούν ιστορίες που δεν υπάρχουν για να εξυπηρετήσουν τους δικούς τους σκοπούς γιατί δεν θα τα πάμε καθόλου καλά», τόνισαν μεταξύ άλλων.

Σχετικά με τις συμφωνίες της σημερινής διοίκησης με τους πρώην ποδοσφαιριστές ανέφεραν ότι για τους οργανωμένους είναι καλή η κάθε συμφωνία που γίνεται με τους όρους και τις ανάγκες του Άρη. Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο.

Όσο για το θέμα επενδυτή σε συνδυασμό με την ΚΜΑ ξεκαθάρισαν ότι θέλουν την λειτουργία της ΚΜΑ χωρίς όμως να αποκλείεται παράλληλα και η έλευση ενός επενδυτή που όμως θα ψαχτεί και θα δώσει όλες τις απαραίτητες εγγυήσεις για μία σοβαρή επένδυση στο σύλλογο.

To Top