Νίκησαν και έκαναν το 3-2 οι Ντάνβερ Νάγκετς

Με τον Νίκολα Γιόκιτς να κάνει απίθανα πράγματα οι Νάγκετς επικράτησαν των Τίμπεργουλβς στο Ντένβερ με 112-97, έκαναν το 3-2 στη σειρά και πλέον βρίσκονται μια νίκη μακριά από τους τελικούς της Δυτικής περιφέρειας.

Ο «Τζόκερ» ήταν ασταμάτητος, έκανε μια εμφάνιση άξια ενός MVP και ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 40 πόντους (13/19 δίποντα, 2/3 τρίποντα, 8/9 βολές), 7 ριμπάουντ, 13 ασίστ και μηδέν(!) λάθη σε 41 λεπτά συμμετοχής.

Από εκεί και πέρα ο Άαρον Γκόρντον είχε 18 πόντους και 10 ριμπάουντ ενώ 16 πόντους σημείωσε ο Τζαμάλ Μάρεϊ αλλά και ο Κεντάβιους Κάλντγουελ-Πόουπ, που έκανε το καλύτερό του παιχνίδι στη σειρά (4/5 τρίποντα).

Για τη Μινεσότα πρώτος σκόρερ ήταν ο Καρλ-Αντονι Τάουνς με 23 πόντους με τον Ρούντι Γκομπέρ και τον Άντονι Έντουαρντς (5/15 σουτ) να προσθέτουν από 18 πόντους.

Επόμενη αναμέτρηση των δύο ομάδων είναι την Πέμπτη (ξημερώματα Παρασκευής για Ελλάδα) στο «Target Center» της Μινεάπολις.

Μια νίκη μακριά από τους τελικούς της Ανατολής βρίσκονται οι Νικς, που επικράτησαν εύκολα των Πέισερς στο «Madison Square Garden» με 121-91 και πήραν προβάδισμα με 3-2 στη σειρά.

Μεγάλος πρωταγωνιστής των γηπεδούχων ήταν για ακόμη ένα ματς ο Τζέιλεν Μπράνσον, που είχε 44 πόντους και 7 ασίστ. Από 18 πόντους πρόσθεσαν οι Άλεκ Μπερκς και Τζος Χαρτ (11 ριμπάουντ) ενώ 17 πόντους είχε ο Μάιλς ΜακΜπράιντ. Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Αϊζέια Χάρτενσταϊν με 7 πόντους και 17 ριμπάουντ εκ των οποίων τα 12 ήταν επιθετικά.

Για τους Πέισερς ο Πασκάλ Σιάκαμ είχε 22 πόντους με 8 ριμπάουντ, ο Μάιλς Τέρνερ είχε 16 πόντους ενώ στους 13 πόντους έμεινε ο Ταϊρίς Χάλιμπερτον.

Η επόμενη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή στο «Gainbridge Fieldhouse» της Ιντιανάπολις.

To Top