Νίκησε άνετα το Κόσοβο και… βλέπει κορυφή η Σουηδία, έμεινε στον πάγκο ο Σούντγκρεν (video)

Οι Σουηδοί επιβλήθηκαν 3-0 του Κοσόβου εντός έδρας και βρέθηκαν στο -1 από την Ισπανία, ενώ απέχουν τρεις βαθμούς από την 3η, Ελλάδα. O Ντάνιελ Σούντγκρεν έμεινε στον πάγκο.

Εδραιώθηκε στη 2η θέση του 2ου ομίλου των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου η Σουηδία, που επικράτησε 3-0 του Κοσόβου εντός έδρας.

Οι Σκανδιναβοί, που παραμένουν στο +3 από την Ελλάδα και απέχουν πλέον μόλις έναν βαθμό στο -1 από την Ισπανία (έχοντας, μάλιστα, ένα ματς λιγότερο), άνοιξαν το σκορ στο 29ο λεπτό με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Φόρσμπεργκ μετά από χέρι του Χαντεργκιονάι.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν κινητικοί και είδαν να ακυρώνεται γκολ του Μουρίκι στο 58’ για οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης, με τη Σουηδία να καταφέρνει τελικά να διπλασιάσει τα τέρματά της χάρη σε ένα απίστευτο μακρινό σουτ του Ίσακ στο 62ο λεπτό της αναμέτρησης.

Το ματς κάπου εκεί τελείωσε όσον αφορά τον νικητή, ωστόσο είχε και… κερασάκι στην τούρτα από πλευράς Σουηδών, με τον Κουέισον να σκοράρει για το 3-0 μετά από ωραία προσπάθεια και τελείωμα στο 79’.

Τα highlights του αγώνα

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων

Σουηδία (Γ. Άντερσον): Όλσεν, Κραφτ, Ντάνιελσον, Νίλσον, Ογκούστινσον, Κλάεσον, Όλσον (90+1’ Έρικσον), Έκνταλ (84’ Καζούστ), Φόρσμπεργκ (85’ Σβάνμπεργκ), Κουλουσέφσκι (90+1’ Γκιόκερες), Ίσακ (75’ Κουέισον).

Κόσοβο (Μπ. Σαλάντ): Μούριτς, Βοϊβόντα (73’ Ντομγκζόνας), Ραχμάνι, Αλίτι, Χαντεργκιονάι, Μπιτίκι (70’ Σελμάνι), Λοσάι (87’ Φαζλίγι), Ντρέσεβιτς, Ρασάνι (87’ Μουσλίγια), Ράσιτσα, Μουρίκι.

To Top