Νίκησε εύκολα (0-4) στο Βόλο η ΑΕΚ (video)

Πολύ πιο εύκολα απ΄όσο θα περίμενε και η ίδια, η ΑΕΚ νίκησε 4-0 το Βόλο στο Πανθεσσαλικό κι εξακολουθεί να «πιέζει» τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό μετά από 15 αγωνιστικές στη Super League.

Ο Σίμος Μήτογλου στο 16΄, ο Ομπερλίν Πινέδα στο 30΄, ο Τομ Φαν Βέερτ στο 35΄ και ο Λιβάι Γκαρσία στο 67΄ σημείωσαν τα γκολ.

Στο 16΄ ο Αραούχο γύρισε τη μπάλα στο ύψος της μικρής περιοχής και ο Μήτογλου σκόραρε με κεφαλιά. Πανηγύρισε το γκολ με μια συμβολική χειρονομία, σεβόμενος τα χρόνια που πέρασε στην ομάδα του Βόλου.

Στο 30΄ με υπέροχη ενέργεια του Γκαρσία και πάσα στον Πινέδα, ο Μεξικανός «έγραψε» το 0-2, ενώ στο 35΄ ο Φαν Βέερτ από ασίστ του Αραούχο πέτυχε το τρίτο γκολ των «κιτρινόμαυρων».

Στο 67΄ ήταν η σειρά του Λιβάι Γκαρσία με μια κεφαλιά-σήμα κατατεθέν από σέντρα του Άμραμπατ, να διαμορφώσει το 0-4.

Το ματς είχε κριθεί από πολύ νωρίς και με απρόσμενα εύκολο τρόπο για την ΑΕΚ. O Αλμέιδα βρήκε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής και στους παίκτες που επιστρέφουν σταδιακά σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς (Άμραμπατ, Τσούμπερ, Γαλανόπουλος), χωρίς να υπάρχει η πίεση του αποτελέσματος.

ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Άλχο, Ουες, Σιέλης, Πίρινεν, Ματίγια (76΄ Μεταξάς), Μπαριέντος, Μεθκίδα (46΄ Κούτσιας), Νοκάρ, Ντέλετιτς, Οζέγκοβιτς (71΄ Ταχάτος).

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Ρότα (75΄ Σιντιμπέ), Μήτογλου, Μουκουντί (75΄ Τζαβέλλας), Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Γιόνσον (65΄ Γαλανόπουλος), Πινεδα (66΄ Άμραμπατ), Γκαρσία, Αραούχο, Φαν Βέερτ (66΄ Τσούμπερ).

To Top