Νίκησε η ΑΕΚ (94-78), επεισόδια στα Λιόσια, φωνάζει η Χάποελ για τρομοκρατία! (video)

Η αποφασισμένη ΑΕΚ δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης στην Χάποελ Ιερουσαλήμ στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, ισοφαρίζοντας τη σειρά σε 1-1 και στέλνοντας την σε σε τρίτο ματς στην Pais Arena στις 19 Απριλίου (19:00), όπου θα διεκδικήσει την πρόκρισή της στο φάιναλ φορ του Basketball Champions League.

Η Ένωση επικράτησε με 94-78 των Ισραηλινών, στον δεύτερο μεταξύ τους αγώνα στα προημιτελικά και πλέον θα έχει ακόμη μία ευκαιρία για την επιστροφή της στην καταληκτική φάση της διοργάνωσης.

Τα δεκάλεπτα: 20-21, 47-37, 70-58, 94-78

Με καθυστέρηση βγήκαν στο παρκέ του κλειστού των Άνω Λιοσίων οι διαιτητές και ο κομισάριος του αγώνα ΑΕΚ – Χάποελ Ιερουσαλήμ, καθώς η ένταση που υπήρχε εντός γηπέδου πριν από το ημίχρονο, μεταφέρθηκε στην ανάπαυλα στους περιβάλλοντες χώρους.

Η αστυνομία έκανε χρήση κρότου-λάμψης για να ηρεμήσει την κατάσταση, με αρκετό κόσμο να αποχωρεί από το γήπεδο για να μη βρεθεί μπροστά σε χειρότερη κατάσταση καθώς οι διαιτητές ενημέρωσαν ότι θα εκκενώσουν το κλειστό σε περίπτωση νέας έντασης.

Με τη λήξη του αγώνα με την ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια, η Χάποελ Ιερουσαλήμ γνωστοποίησε μέσω twitter ότι θα προβεί σε επίσημη καταγγελία στο BCL για τα γεγονότα στον δεύτερο αγώνα των playoffs του Basketball Champions League.

Στις αναρτήσεις που έκανε, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης της Μ.Τετάρτης, η Χάποελ έκανε λόγο για “τρομοκρατική επίθεση” εις βάρος οπαδών της στα Άνω Λιόσια.

Παράλληλα, παρέθεσε τα γεγονότα, κυρίως τις διαπραγματεύσεις με την αστυνομία, τους διαιτητές, το ενδεχόμενο να εκκενωθεί το γήπεδο και τους φόβους για νέα επεισόδια μεταξύ οπαδών των δύο ομάδων, σε αυτό το σενάριο.

Καταλήγει δε, ότι θα προβεί σε επίσημη καταγγελία στο BCL.

To Top