ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Νίκησε η ανθρωπιά! Μια τεράστια “αγκαλιά” για τον Λεκμπέλο μέσα σε συγκίνηση, αλλά και αποθέωση (photos)

Η «αγκαλιά» της οικογένειας του Άρη και όχι μόνο, άνοιξε για να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα στήριξης, σε έναν άνθρωπο, που βιώνει τα τελευταία χρόνια έναν σιωπηρό «Γολγοθά» και δίνει τη «μάχη» για να κρατηθεί στη ζωή!

Στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ο κόσμος του Άρη και όλης της Θεσσαλονίκης, έκανε το πρώτο βήμα για να συμπληρωθούν τα χρήματα, ώστε να μεταβεί στο εξωτερικό ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, καθώς στο φιλικό με την Εθνική Ελλάδος του 2004 υπήρχε γενική είσοδος 5 ευρώ.

Νικητής ήταν η ανθρωπιά και μόνο σε ένα παιχνίδι, όπου κυριάρχησε η συγκίνηση, ενώ υπήρξαν και στιγμές αποθέωσης για όλους όσους πήραν μέρος.

Το αγωνιστική κομμάτι πέρασε σε δεύτερη μοίρα, με την Εθνική Ελλάδας να νικάει με 6-1 για την ιστορία…

Διαβάστε τι έγινε λεπτό προς λεπτό σήμερα από το live του PRESSARIS:

Καλό απόγευμα…

18.25 Τέλος του αγώνα, νίκη της Εθνικής Ελλάδος με 6-1 επί των βετεράνων του Άρη.

18.16 Απίστευτη επέμβαση του Δέλλιου σε αναποδο ψαλιδάκι του Καφέ

18.14 Γκολ (1-6) με τον Νίκο Κυζερίδη να τελειώνει άψογα την ευκαιρία που του δόθηκε απέναντι στον Κατεργιαννάκη

18.07 Απίστευτες ενέργειες από τον Νίκο Κυζερίδη, που έχει κερδίσει το χειροκρότημα, ενώ είχε και δοκάρι!

18.00 Γκολ (0-6) με πέναλτι του Τσιάρτα…

17.55 Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο…

17.45 Τέλος ημιχρόνου…

Μείνετε συντονισμένοι…

25΄Γκολ (0-5) από τον Καραγκούνη

17΄Γκολ (0-4) και πάλι ο Γιαννακόπουλος

13΄Γκολ (0-3) με τον Γιαννακόπουλο

10΄Και δεύτερο γκολ, 0-2, αυτή τη φορά με τον Κούτση

5΄Γκολ (0-1) με τον Καραγκούνη για την Εθνική

1′ Το παιχνίδι ξεκίνησε…

ΑΡΗΣ: Τολούδης, Χατζόγλου, Κατσιαρός, Κολτσίδας, Βένος , Κούης, Χαραλαμπίδης, Τζήμας, Χατζηνικολάου, Κυζερίδης, Δράμπης.

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ: Νικοπολίδης, Βόκολος, Νταμπίζας, Κυργιάκος, Βάλλας, Μπασινάς, Τσιάρτας, Γιαννακόπουλος, Καφές, Καραγκούνης, Κούτσης.

 

  • Από πλευράς Εθνικής ξεκινούν οι: Νικοπολίδης, Κυργιάκος, Νταμπίζας, Βόκολος, Μόρας, Γιαννακόπουλος, Μπασινάς, Τσιάρτας, Καφές, Καραγκούνης, Κούτσης.
  • Ο Γιώργος Καραγκούνης από την πλευρά του αναφέρεται στον αγώνα ζωής του Λεκμπέλο, ενώ ευχήθηκε: “Ο Άρης σύντομα να επιστρέψει στην μεγάλη κατηγορία, γιατί εκεί είναι η θέση του”.
  • Παρών και ο Ζόραν Λόντσαρ, ο οποίος δεν θα αγωνιστεί, αλλά έσπευσε να δώσει εμπράκτως την συμπαράστασή του στο Λεκμπέλο.
  • Ο Βένος αναφέρεται στην άνιση μάχη που έδωσε και ο Νίκος Κυζερίδης, ο οποίος συγκινημένος παρακολουθεί.
  • Χαιρετισμός από τον Γιάννη Βένο για όλους όσοι βρίσκονται ή έχουν βοηθήσει τον Λεκμπέλο και ειδικά τους Έλληνες διεθνείς. “Ο Άρης τελευταία του πάνε όλα στραβά, αλλά ελπίζουμε ότι στο τέλος θα ορθοποδήσουμε” ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος των βετεράνων του Άρη, ενώ αναφέρεται στην σπάνια ασθένεια του Λεκμπέλο:  “Είναι μαχητής, προσπάθησε να το ξεπεράσει μόνος του, έδωσε μια άνιση μάχη, αλλά τώρα είμαστε όλοι κοντά του για να πάει στο εξωτερικό και να παλέψει για την ασθένεια του…”
  • Συνάντηση του Νίκου Κυζερίδη με τον Λεκμπέλο και λόγια συμπαράστασης στον πρώην συναθλητή του.
  • Ξεχωριστή η συγκίνηση για τον Αρτούρ Λεκμπέλο, ο οποίος δεν σταματάει να ευχαριστεί παλιούς συμπαίκτες, αλλά και τους Έλληνες διεθνείς
  • Ξεχωριστές στιγμές στα αποδυτήρια και συγκίνηση! Ο Τραϊανός Δέλλας επέστρεψε στα παλιά λημέρια… Παρόντες και οι Κωφίδης, Κατεργιαννάκης, Σαπουντζής, Μουστακίδης οι οποίοι δεν θα αγωνιστούν. Παρών και ο προπονητής του Άρη Νίκο Κωστένογλου.

Από την ομάδα που του 2004 «σκαρφάλωσε» στην κορυφή της Ευρώπης και πέτυχε τον μεγαλύτερο άθλο του ελληνικού αθλητισμού, θα δώσουν το παρών για ν συμβάλλουν σε αυτή την προσπάθεια των βετεράνων ποδοσφαιριστών του Άρη οι Μπασινάς, Δέλλας, Νικοπολίδης, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Γιαννακόπουλος, Κυργιάκος. Βόκολος, Τσιάρτας Ζαγοράκης, Σαλπιγγίδης, Νταμπίζας, Κατεργιαννάκης, πιθανόν και ο Ζαγοράκης.

Δείτε εικόνες:

 

To Top